hihoho






uppdatering


Nu börjar min sista vecka på ålderdomshemmet! Och det känns helt okej. Jag börjar bli liiite trött faktiskt på de gamla, eller ja, snarare på vissa speciella boende som inte är så snälla höhö..men det har ändå varit kul! Men usch vad sommaren går fort när man jobbar hela tiden! För fort.

På fredag blir de troligtvis utgång, till antingen Bill & Bob eller liknande, eller till Bmb. Ska bli kul! Och på lördag bär det av till Saras sommarstuga i Klinten, 45 min härifrån. Det är alltid så mysigt där så jag ser verkligen fram emot det.

Nästa måndag börjar jag på Max också. Just det. Blä, jag är nervös!! Det har säkert hänt väldigt mycket sedan jag slutade så det blir mycket nytt..

Men det är lååååångt fram *host*

Nu, träning!





ehhm ja?

Nu har jag suttit här i 10 minuter och försökt komma på vad jag ska skriva men det är bara tomt. Eller det är inte tomt, jag vill verkligen skriva nåt men jag kan inte greppa känslan jag har just nu. Nä, jag vill inte skriva om vad jag har ätit idag eller vad jag har gjort. Något annat, något mer.

När man har en känsla av att man har så mycket grejer men man kan inte greppa något för allt flyter omkring i huvudet, har man för mycket att ta tag i då? När man är glad, men också arg, lycklig men också orolig, nöjd men ändå inte, har kontroll men ändå är inget greppbart? Man är nära men ändå så långt ifrån?

Mycket händer just nu och det går fort.

Jag ska drömma om att jag är en amöba. Det vore skönt att få lite paus från hjärnan.



godnatt alla vänner som är de bästa som finns. Ni håller mig nere på jorden, vilket jag kan känna behövs ibland.


helgen


OKEJ, lite dålig uppdatering här!! Helgen var iaf den bästa på länge. Först utgången i Vässan på fredagen, sedan på lördagen drog jag, sanna och malin b till Sthlm. Det blev för mig en väldigt spontan resa ;) Vi fick skjuts med en av Malins arbetskamrater som också skulle dit och festa, och det hela slutade med att vi hängde med honom och hans vänner! Det var en riktigt kul natt men en sak ska jag säga er, ta aldrig 2 sexor tequila inom 30 sekunder. If you do, the world is spiiiiinniiing...

Nu är jag ledig 2 dagar, är så himla skönt! Synd att jag måste jobba i helgen bara men så är det, cash cash cash.

Några bilder:














samtal med sanna för 12 minuter sen


Fanny: heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

Sanna: HEEEEEEEEEEJJJJJJJJJ

Fanny: hahahaha'

Sanna: hahAAHAHAHhahaha

F: hihihiahahahahhohoho

S: hahahahohohohöhöhöhihihi

F: aaahhhhhhhhh

S: iiiiohhhhhh

F: okej.

S: ihihhahahahahohohohohaha

F: MÄH!! hallå

3 minuter senare.

S: hahahahihihihhoohoo

F: hahahahohoho



fler bilder från johannas kamera :)


Johanna



















seep tight mina vänner

don't let the bed bugs bite

bilder från igår

fyfan vilken lyckad kväll, det var topp!!! På johannas kamera finns det dock mycket mycket finare bilder =)













...och sååå var malin redo för BMB!!! Top notch!