busy


Imorgon blir en intensiv dag, först lektion 9-12, sedan ner på stan och köpa födelsedagspresent till en kompis som har fest på lördag, hem och hämta grejer, springa till bussen till Västerås, träffa världens underbaraste fredrik, åka till Tomaskyrkan och träna luciasånger, åka hem till världens underbaraste fredrik, sova, och sen nästa dag åka till Uppsala igen och träffa min Sara och min Fanny som varit på resande fot!

Borde verkligen plugga sen på torsdagskvällen...

Hmm funderar på att slå in mig själv istället, det är väl en bra present?

kontaktannons?


Det här mailet låg i inkorgen till min skolmail:

Hello
I saw your email id and wish say ' Hi '. I do not know, who are you, but
I wish to know it :)
I am single, 25 years old blond girl with blue eyes and i'm opened
for new acquaintances.
If you're interested, please write back.


Ekaterina


Ooooooooookeeeeeeeejjjj.

Jag har inte riktigt fått intrycket av att min skolmail är en kontaktannons? eller? har jag missuppfattat tanken med den? Liksom ingen förklaring alls hur människan fått min mail (men antar att hon är utbytesstudent på SLU), och varför skriver man inte vad man pluggar typ? Singel, blond, blåa ögon och öppen för kontakt..yes..haha tyvärr men jag är upptagen. Good Luck in Sviden, som Stig Helmer Olsson skulle säga.

Folk!

pics whisk

Här är bilder från fredagens whiskeyprovning! Gud vad ni blir bortskämda med bilder nu!


"Whiskeyexperten" är i farten


Tyvärr tog whiskeyglasen slut så Fredrik fick ta dessa men det funkade lika bra!


Jag är så glad för dig mitt hjärta <3


julmarknad första advent


Idag på första advent var jag, Fredrik och hans söta kusin Thea på Vallby julmarknad! Det var riktigt sscchhiitväder så att säga, men vi hade lite tur då det i princip slutade regna när vi kom dit. Vi fyndade diverse småprylar och hamburgare och njöt av att strosa runt bland alla små mysiga stånd, vilka jag glömde ta kort på för jag var helt förtrollad av de söta djuren som fanns runt omkring :) Av en slump råkade vi hamna på en liten julkonsert, vi råkade prick kl 13 gå in i det lilla missionshuset och då skulle en kör precis till att sjunga så vi vågade inte gå ut ;) (nu råkade jag trycka på nånting så att hela texten blev kursiv och jag det tekniska undret vet inte hur man ändrar).

Nu förresten SNÖAR det i Uppsala, det var som fan, trodde jag inte i morse eller ens för en halvtimma sen :O Tror dock inte att det kommer ligga kvar så länge men man kan ju hoppas att ett par cm stannar!



Thea är stolt över sin vinst på lotteriet - ett hårbalsam :)


"Lilla" söta grisen som thea hade ett givande samtal med, det lät typ; Thea: Nöff nöff nöff!! Grisen: Nöööööööfff


En vacker Nordsvensk! En sådan ska jag ha i min trädgård en vacker dag, och Fredrik ska bygga ett stall som den kan sova i.




Två små Gotlandsruss fanns det också, ett vågade sig fram i leran!

whiskeyyyyyyyisch


Jätterolig kväll igår med min galna familj! Även fast min släkt är jävligt skum finns det i alla fall några guldklimpar som jag älskar över allt annat <3 Det blev thai-mat och whiskey-provning med riktig single malt whiskeys och inte såna där fjollgrejer som blended. (jag kan nu allt om whiskey, bland annat att hur gammal och fin den än är så smakar den i alla fall skit).

Nu har jag gjort adventsmysigt här hemma :) Love it! Ska försöka plugga lite nu (usch jag blir deprimerad på riktigt..det passar inte in i mitt glada, juliga, lussebulliga liv just nu..) och sen säga hej då till Anders och Ingrid som ska åka hem igen efter denna snabbvisit.

Ikväll blir det nog myskväll med Fredrik. Tydligen så kan man gå till filmuthyrningsstället Hemmakväll och säga ett visst ord och då skulle man få en GRATIS CHIPSPÅSE med filmen. Det stod i ett sms (fredrik är ju faktiskt medlem).

Pilutta er.

P.S njut nu av första advent och ställd förfan fram alla ljusstakar och adventsstjärnor ni hittar för man får ju bara njuta av dem en gång per år faktiskt

punkt


Har en hemsk uppgift i skolan som jag inte fattar nånting av.

På bussen hem började det lukta riktig jävla bajskorv. Det visade sig vara en indier som åt en matlåda. Jag höll på att spy och jag är inte ens känslig för dofter.

När jag kom hem var tv:n påslagen? Skumt. Måste ha glömt att stänga av den när jag gick i morse (hur kan man glömma det, det låter ju?), eller så är det någon som varit inne och satt igång den. Men det var ingen kvar i alla fall för jag kollade överallt...

Nu ska jag ta bussen hem till Västerås och träffa min moster och hennes man och min familj och Fredrik. Vi ska äta thai-mat.

Kram!


adventskalender


Igår var det Bonde sök fru som gällde för hela slanten och jag lovade Fredrik dyrt och heligt att det var sista avsnittet. Så han satt där relativt lugnt och stilla med sin Ben&Jerrys Chocolate Fudge Brownie i knät ända till slutet då han stelnade till och sa lugnt, men med en viss spänning ungefär som en vulkan som precis ska få utbrott, Fanny...varför står det "nästa vecka" där? "Ehh ja jo det är ju ett avsnitt till kom jag på..för de ska ju åka utomlands också." Hmmmmmmmmmmmmmmmmmm."

Om jag hade en till Ben&Jerrys skulle han ha fått den också.

Och jag har fått en adventskalender av Fredrik, en sådan jag alltid velat ha, den är helt fantastisk haha!!


Det är en kalender där man varje dag får en liten sak, typ klistermärken, en klocka eller liknande. Och på baksidan kan man klippa ut Ariel och Jasmine och HÄNGA UPP I GRANEN. Förstå vilken vacker gran det blir i år. Ni kommer bli så avundsjuka när jag visar bilder sen.

fluff


Igår regnade det ju hela dagen, och när jag stod och väntade på bussen kom en kvinna och en liten tax ut genom porten vid busshållplatsen. Eller ja, ut och ut, taxen stannade precis vid dörren och vägrade röra sig. Till slut efter en liten stund började den släpa benen efter sig och tryckte längs husväggen. När den kommit en 2 m stötte den på ett otroligt irriterande hinder - mig. Den stod där och tittade på mig och jag liksom såg hur den "sa" typ; Yo bitch, I'm walking here. MOVE. (ja jag är helt övertygad om att den pratade engelska). Taxens matte sa att taxen inte gillade regn, och försökte dra lite i kopplet, men jag flyttade mig i alla fall, jag förstod ju taxen för jag tycker inte heller om regn. Så taxen började gå litegrann för att sedan stanna under mitt paraply. Jag föreslog matten att hon borde köpa ett eget paraply till taxen, eller i alla fall en regnjacka med en sylvester och gummistövlar, vilket hon tyckte var en bra idé. Till slut så fick hon hur som helst ta upp taxen och bära den vidare - en mycket givande promenad alltså.

Det är så kul att djur kan vara så himla mänskliga ibland, med personlighetsdrag och ansiktsuttryck! Saknar nog en liten fluff hemma hos mig.



asså


Nej nu är jag så BESVIIKEN!! Tydligen kommer ju inte nya Twilight-filmen förrän om ett år. ETT ÅR. Jag som ställt in mig på i sommar.

Idag har jag varit och gymmat för första gången, det är perfekt att göra det på Ultuna för det är alltid ledigt vid alla maskiner. Ska undersöka om man kan få nån instruktion i hur man ska använda maskinerna för nu kände jag att jag mest gick runt och testade lite olika hipp som happ (haha när användes det uttrycket sist..?).

I måndags var jag och Elin på box! (har jag skrivit det innan? hmm...) Väldigt kul men idag känns det verkligen i armarna och ryggen, och ja, i hela kroppen för den delen. Ska gå nästa vecka också, asrolig träning ju!

Snart kommer Fredrik så ska jag hjälpa honom med matten han börjat på nu, ma C, den roligaste matten enligt mig! Det är också FINAL i Bonde söker fru så jag hoppas vi ("vi" är en definitionsfråga, Fredrik sitter ju i alla fall med i soffan men tycker nog att det som händer utanför fönstret är mer intressant) kommer hinna titta på det, annars kollar jag på nääätet nån gång när jag får ett vettigt Internet.

Åh, all this drama.


breaking dawn


Har precis kommit hem efter att ha kollat på senaste Twilight-filmen Breaking Dawn på bio. Den var helt uuunderbar!! Det är en sjukt svår bok att göra film av och jag tycker de har lyckats hur bra som helst. Orkar inte vänta till i sommar då den sista delen av bok fyra kommer ut. Jag har också planer på att bli vampyr, fatta vilken färsking man skulle bli.


lussebolls


Hej hej hej!

Ännu en helg har svischat förbi, sick! I fredags åkte jag, Fredrik, Robert och Guran A.k.A Carl-W till Sara och Jens i örebro. Blev tjejkväll och killkväll med gemensam uppmötning på stan! Very nice!

Lördagen blev bara häng och chill och pizza och den nya x-men filmen som handlar om tiden innan Magneto och Xavier blev fiender, väldigt bra faktiskt :)

Söndagen gick i lussebullarnas tecken. Jag, mamma och Fredrik drog upp ärmarna och bakade helt underbart ljuvliga bullar, som pappa senare ställde upp på att avnjuta. Under pågående bakning spelades både Fryx julskiva där mamma och jag sjöng stämmor i varje låt, och även kasettbandet från -83, Jul i Ankeborg, helt fantastiskt bra! När det behövdes en stärkande klunk så fanns det årets glögg med smak av kaffe att tillgå (väldigt god för att vara alkoholglögg, själv föredrar jag nog utan alkohol). Och att det bara var 20 november spelar ingen roll, bakar man lussebullar så gör man! Förresten är det första advent nästa helg.

Och SÄMST är att jag glömde ta några bilder alls så ni får tänka er in i hur mysigt vi haft det :)


drömmen om ett barn


Har tittat på programmet Drömmen om ett barn nu några veckor och tycker det är så himla underbart! Man får följa flera olika par som kämpar för att få barn, genom IVF-försök (ägg tas först ut för att befruktas och sätts sedan in i livmodern) och adoption. Det är helt fantastiskt att man får ta så stor del i deras mest privata kamp någonsin. Man känner sig nästan personlig med paren. Riktigt mysprogram, men också fullt av förtvivlan. Livet helt enkelt!

PUSS godnatt <3


prutt


Tjabba!
Blev ett medelpass idag, var inte så taggad men det funkade ändå!

Idag har vi också suttit i skolan från kl 9 till kl 12 och väntat på att få köpa biljetter till Åreresan som skolan anordnar! Det kostar totalt 2800 kr och då ingår resa dit och hem, liftkort, boende och en special-t-shirt :D Så tycker ändå det är väldigt bra pris. Dessutom ingår det en massa minnen för livet också (får vi hoppas iaf ;)

Imorgon blir det först Västerås och sedan Örebro för att hälsa på Sara och Jens! Fredrik ska ha ölprovning med Jens och Robert och Sara & jag ska på en tjejfest ;) Kommer nog bli fantastiskt roligt :D

PUSS O KRAM

nej det är INTE för tidigt!!!


Notera glittret i blomman där bakom...





 

 


jag fick en 5a!!!



YES, jag fick en femma på organisationsteori-tentan!!! Och inte nog med det, jag blev bäst i klassen också. DEN NI. Så jävla nöjd! Av 90 personer så var jag bäst, känns riktigt fabulous! Så har ni några frågor om företag pch organisationer - fråga mig, jag kan ALLT ;)

 


day


Alltså den här nya kursen Ekonomistyrning är bara ett sort BLUR just nu, jag blandar ihop allt och kommer inte ihåg nånting. Så drygt att vi har en inlämningsuppgift till varje vecka också. dår sätta mig ner och läsa de där jäkla böckerna så jag förhoppningsvis får lite klarhet i det hela...

Tänkte gå på dans Fuego idag, det är ett pass med olika latinamerikanska danser, kul!

Här är några bilder från ferren, det blev inte så många tyvärr!







hmm


Inatt drömde jag att jag var på ett sjukhus och helt plötsligt blev hela sjukhuset attackerat av terrorister som höll alla i sjukhuset som gisslan. Hela drömmen handlade om hur jag gömde mig på olika ställen för att de inte skulle hitta mig, läskigt faktiskt! Vid ett tillfälle låg jag i ett jäääättestort avlångt handfat (det var en stor öppen yta fast med en massa sådana handfat) och helt plötsligt så ser jag att Oprah ligger där med! Tyvärr blev hon fångad men jag tror hon lyckades övertala terroristerna att lämna sjukhuset ifred genom att hålla ett jättefint och rörande tal. Tack Oprah!


fezt


Ännu en underbar helg! Återbjudningen var skitrolig, vi hade ju typ hela IF (idrottsföreningen) som vi skulle bjuda och de var helt galna! Och riktigt färska med sitt glitter i håret, röda band runt midjan och julkulor runt halsen.

Igår var det då dags för min försenade födelsedagsfest! Alla mina bästisar samlades och vi hade en riktigt trevlig kväll med musik quiz och ett fantastiskt hett dansgolv! Tiden gick så himla snabbt, men den har ju en tendens att göra det när man har roligt :) och TACK för alla superfina presenter <3

Nu ska jag slänga mig i sängen, blir en heldag i skolan imorgon med bland annat ett diskussionsseminarium suck...men det är bara att ta nya tag.

Sov gott alla underbara


just breathe


Igår var jag och hämtade ut mina nya kursböcker, en var i alla fall typ neonrosa så det gjorde det hela lite roligare ;) Skrev klart Snabbmatslandet kl halv tolv haha, alltså fattar inte hur jag kan vara så seg...tar för många småpauser som råkar bli för långa. Skönt att ha en sak avklarad...

Kl 13 ska jag på räknestuga med Ekonomistyrningen, tror vi ska räkna i Excel och sånt där. Hoppas det inte är allt för svårt. Efter det blir det ju återbjudningarna! Det är numera lite oklart om vad det egentligen är vi ska göra, några i min grupp hade hört att det bara skulle vara trevlig middag och sen vanlig förfest, fast med tema. Inte supernollning alltså..ja vi ska försöka undersöka det hela under dagen så får jag uppdatera sedan! (jag antar att ni bryr er eftersom ni läser mina memoarer ;)

Imorgon blir det att åka hyfsat tidigt till Västerås och fixa alla inköp till mitt kalas som går av stapeln på lördag kväll! Hoppas det blir fab!

Så hur som helst så kommer jag nog inte hinna uppdatera så mycket, men det får vi se!

premium


Yes! Nu har jag Spotify Premium gratis i 7 dagar, kommer troligtvis behålla det efter den veckan så länge jag har mitt sugiga Internet som jag inte vill ha på mer än nödvändigt. Ingen reklam, man får spela låtarna hur mycket man vill, även i Offline Mode!

Just nu är jag kär i den här låten från Kaptenen! Han skriver politiskt laddade låtar bla bla men huvudsakligen lyssnar jag på musiken i sig, love! Reggae är CHILL.



Och sen undrar jag var denna dag tagit vägen?? Jag har missat ungefär 6 timmar som bara spårlöst försvunnit. ?

vem visste mest?


Raggarmötet blev lyckat! Tror jag i alla fall, gick efter nån timma få Fredrik kom och hämtade upp moi! Vi ska ha luciatema blev det bestämt hur som helst.

Idag har jag en massa grejer att fixa...ska skriva ett till PM om boken vi läst, Snabbmatslandet, hämta ut mina böcker till nya kursen och göra en inlämningsuppgift (större delen i alla fall hoppas jag), städa och en massa småsaker som förhoppningsvis inte tar lika lång tid.

Fredrik och jag tävlade på Vem vet mest? igår och jag vann!!! Haha tror det var för att Fredrik var lite trött kanske.

Här är resultatet:

 

Haha surfanny förstår jag ingenting av.

mycket att göra


Tjo!

Mycket nu helt plötsligt! Nu har jag precis kommit hem efter att ha spelat badminton med några tjejer i klassen, riktigt kul, kommer dock ha enorm träningsvärk i högerarmen imorgon haha...

På fredag är det ju återbjudningar för de äldre elever som hade hembjudningar för oss dåvarande småttingar. Det som hände under hembjudningarna var ju att vi delades upp i grupper och klädde ut oss till olika saker och gick runt på stan och skämde ut oss en massa. Vi var raggare, riktigt fancy med väst och wonderbaum (hur det nu stavas). Så nu är det alltså dags för återbjudningar som jag egentligen inte alls var taggad på men nu ska jag vara med iaf...om en stund ska vara hos en i min grupp och planera allt så är lite stressad! Vi ska välja tema bland annat, kanske lucia? får se! Trodde ju att alla i vår grupp skulle vara nere i Skåne på jakt men det blev tydligen inte så haha..(fan) nej men det blir säkert fab!

Vi har ju börjat en ny kurs också, ekonomistyrning, verkar vara sjuuukt mycket att göra på den. Så nu fick jag helt plötsligt en massa att fixa iordning eftersom jag också ska mitt lilla kalas på lördag kväll också...jamen vi kör allt på en gång!

Freddy kommer på Bonde söker fru kväll också, weeei ;)

PUSS!

hälg


Helgen var awesome! Under lunchen på fredagen hängde jag med ett par troll vid namn Sandra och Chicken (vissa kallar henne också för Johanna men Chicken är det riktiga namnet som hon föredrar). Väldigt mysigt att ses igen!

I fredags var jag och Fredrik också hos hans mormor och hälsade på henne och hans moster och lilla kusin Emma. Vi drack kaffe och lekte vampyrkull som till både min och Fredriks stora förvåning bara innehöll zombies och inte en enda vampyr. Det var också vissa oklarheter vad gällde reglerna, Emma hade nämligen sprungit iväg innan vi hunnit fråga ordentligt, men hon verkade nöjd så reglerna kanske inte var så noga. Efter det åkte vi en sväng till Fredriks föräldrar där jag fick en födelsedagspresent som gjorde mig jätteglad :)

I lördags drog vi till nya Erikslunds shopping och efter nån timmas irrande omkring åkte vi till stan igen och irrade runt där ett tag! Efter det var det dags för badminton! Det var faktiskt superkul och jag var inte så dålig faktiskt hehe. Dock har jag träningsvärk i armen!! På kvällen gick vi till Fragolino och åt jättegod förrätt och varmrätt, sedan orkade vi inte mer utan resten av kvällen spenderades med att ligga i soffan och prata, för alla energi gick åt till magen. TACK världens bästa finaste pojkvän för en supergod middag.

Igår följde jag med mamma till Arlanda för att hämta pappa som varit i Chile i en vecka. Han hade haft det mycket bra! och VARMT den fisen, typ 30 grader varje dag. Kvällen spenderades hos Fredrik med tv-spel faktiskt! Fable 2 kan vi fortsätta att spela tycker jag för det kan nog till och med jag klara av, i alla fall på låga nivåer. Det bästa av allt var att man fick en egen hund.

Jaha, nu ska jag läsa 40 sidor inscannad information om lantbruket under 1900-talet.......... wanna switch?



wörkaot


Nu sticker jag och tränar!

Här är en normal bild på moi, lite rädd för skorna och vad som komma skall. Men man brukar ju säga att man ska face your fears!



snälla bli min



Åhh den här låten är så sjukt vacker! Och borrar rakt in i hjärtat.




öl


Skulle ju bli träning idag men det blev öl istället!

Ja...vi tar't imorrn...

PUSSSS