schwoop


FYFAN vilken dag på jobbet. Helt slut. Kan ju bara säga att vissa människor inte har alla taggarna på kaktusen.

Imorgon blir det jobb igen till kl 15, sedan 16.22 tar jag och Johanna tåget till Estocolmo för att möta upp Mälin och Sännie. För det är ju..OMG OMG....*trumvirvel*, NEW MOON-premiär! Ska bli grymt.

På lördagen kanske vi hinner med lite shopping också :)

Och nu. PACKNING. Sen sova. (egentligen skulle jag gjort det för 3 h sedan)

Så peace out era saftiga languster






sleeping to dream about you






OCH jag ska be att få meddela en sak


jag la mig i sängen kl 22.00 igår och somnade 22.30 efter att jag läst i Dan Browns nya! Så det så, jag kan jag med:)

Tummen upp to fancy

hej


Okej, okej, dålig update, I know. Har haft fullt upp de senaste dagarna, med jobb (jobbar jämt), fika, Slöjd- och antikmässa (;P), boxning, visum-letande... you name it.

Idag är jag dock ledig, fruktansvärt skönt! Och ikväll blir det middag hos Malin med Sara och Johanna, supermysigt jao!

Nu blir det en sväng på Björnön, sedan en dusch och tur till Hälla.

Love,




schup


Nu drar jag till jobbet för en stängning efter en übermysig fikadag hos Sara. Ha en bra kväll! Kom förfan inte till Max, vi vill inte ha några kunder haha.

Owl City - Fireflies




fcku


Damn, I'm pissed.

Ni vet när man går och tänker på en grej så mycket och så intensivt att man typ övertygar sig själv att man har gjort det? Så känner jag nu. Jag skulle hämta godis ur min väska. Tror ni att det låg nåt godis där?

Nej.

Hade jag köpt nåt?

Nej.

Am I, or am I not pissed?

I am pissed. Var så sugen på soda pops.




pierced


Jobbat 8-16 idag, hade driven, var mycket...blä, nu är jag ganska trött på det här jobbet, tur att jag snart drar vidare.

Efter work åkte jag till stan på en gång för att möta upp Johanna och Sabina, J skulle nämligen pierca tungan ;) Oh yes, and she did it! Tur att Sabina var med eftersom jag inte var mycket till stöd, satt mest och rynkade på näsan, och utstötte läten, som ååhhh, euuwww, hmm...och liknande.

Apropå det, måste snart fixa min nya tattoo...innan vi drar, helt klart. Kommer jag ha bestämt mig innan dock? Jag är ju våg, och vi är kända för att ha svårt att fatta beslut..

Efter turen på stan gick jag på bio med familjen, vi såg Flickan som lekte med elden, den andra delen i Stieg Larsson-trilogin. GRYMT bra film, otroligt spännande, se den, now!

Now what? Ja, vad sägs om idol med mamma...

PEACE




de va la gött fan


Den här videon älskar min vän Sara. Hon tycker den är jätterolig. Men det är okej, jag älskar dig ändå, det vet du va? hahaha




hello


Tjo! Nu har jag fått min dator tillbaka, och den fungerar faktiskt, tur för dig Coffe ;) Designen är lite annorlunda dock men det gör inte så mycket. Tack dude!

Idag har jag jobbat 11-20, och när jag först kom till jobbet så var det flera stycken som oberoende av varandra påpekade att jag såg trött ut hahaha...t.ex Fridas kommentar: Fanny, ska du jobba till åtta ikväll? Jag: Japp. Frida: Oj....

Ja men what can I say, alltså man vänder på dygnet när man jobbar på det där stället! Inte konstigt att man blir trött eftersom man aldrig får någon riktig tidsrytm. Men men, ska ju inte vara kvar där så länge iallafall, på gott och ont ;)

Nä hörrni, nu ska jag nog faktiskt lägga mig i sängen och läsa en bok. Hmm känns som klockan är typ nio, och den är tolv. Men men:)

Sleep tight vänner

OMG


Hahaha, efter ungefär en timma ev ren panik har lugnet äntligen lagt sig! DAMN I'm a good detective. Hahaha...kan inte sluta garva åt mig själv haha...PUH. No details, alltså tyvärr ;)

spännande


Morning! Woho, jag har fått reda på att min dator inte har brunnit upp, och den har inte kraschat, och den har inte blivit kissad på av hunden Walle. Utan den är färdig för avhämtning! Känns bra, känns bra. Hoppas nu att den funkar ;) I will get it tomorrow.

Idag tänkte jag försöka vara aningens mer aktiv än igår genom att bara kolla på Hell's kitchen, One tree hill och Americas Funniest Home Videos, och skippa Bridezillas. Jag menar, man får ju inte bli förslappad bara för att man är ledig. I mitt packade schema kanske jag t.o.m hinner dammsuga källaren, vilket mamma har bett mig om i 1 vecka och 6 dagar.

Ikväll blir det till att boxas med Johanna (vi skulle ju gå på danspass igår men Johanna sprang så sakta så vi hann inte få någon plats). Efter det blir det en fin avrundning på kvällen hemma hos Malin i hennes nya lya!

Whoops! Nu blir jag lite nervös här, One tree hill kanske börjar när som helst. Plikten kallar.




lazy


Idag vaknade jag halv ett. Åt frulle halv tre. Kollade på Americas funniest Home videos, One tree hill, Unga mödrar, Hell's Kitchen och lite på Bridezillas. Kom på att jag borde ta tag i mitt liv och tog upp smutsiga strumpor från golvet. Kom på att "ta upp smutsiga strumpor från golvet" inte klassas som att ta tag i sitt liv. Ringde istället Johanna och frågade om vi kunde gå på ett danspass halv åtta ikväll. Hon ville. Så nu sitter jag i min pyjamas och samlar power för att ta på mig träningsoutfiten. Oh yes, I'm feeling the power overtaking my senses. Really. Japp.

Anyway, superfin låt, tipsad av Malin :)





konvers på msn


/..../

Jag: Alltså livet!! Sluta driva med mig!
Johanna: Ja...fast det kommer nog aldrig hända hehe. Det är bara att surf the waves och hold on tight liksom.
Jag: Ja precis...det är ju därför vi åker till Aussie :) Så vi ska lära oss surfa!
Johanna: Haha, där satt den.

/..../


game


Som jag har sagt förut, livet är ett spel och vi är spelpjäser. Allt handlar mer eller mindre om att inneha kontroll, få det att gå sin väg. Istället för pokerbrickor satsar man förtroenden, tålamod, hjärtan.

Ibland hatar man det där spelet. Men å andra sidan, många gånger gör det allting lite mer intressant och spännande, eller? Whatever, I'm game. Tärningen är kastad, vad blir ditt nästa drag?




igår


Dude, vilken kväll igår! Jag hade grymt roligt, men så var jag ju med några av de bästa också så kanske inte var så konstigt? Förfesten gick av hos Sandra, där vi satt och diskuterade livets väsentligheter, som killar, visdomständer, framtidsyrken, politik, hårfärger och popcorn.

Sedan bar det av till BMB där vi träffade Kristoffer bl.a. Fler detaljer än så tänker jag inte ge er haha! Men men...grymt kul.

Nu sitter jag i pyjamaströja och luktar lite lätt illa tror jag, så jag ska ta en dusch innan jag drar mig iväg till jobbet, går 13-20 idag.

Så have a nice day!

P.S Kristoffer, lilla vän, kom till Max så ska Fanny hjälpa dig med beställningarna. Jag ska rita en bild, och använda mig av färgpennor. Och sedan, när vi kommer till överkursen, ska jag lära dig hur man gör en specialbeställning, t.ex om du någon dag känner att du inte är så sugen på lök. May the force be with you.

dator, kent, middag, fest


Sitter vid en gammal B-dator eftersom min dator är hemma hos Coffe. Han erbjöd sig att fixa den då den var väldigt seg och tydligen hade 200 virus hahaha! Jamen hallå, hur ska jag kunna veta det... ;) men men, hoppas den funkar bättre nu då. Ska hämta den senare idag! Tack coff!

Ikväll blir det någon form av fest med Johanna, Malin och Sandra. Antingen drar vi ut eller så blir det 20-årsfest för Saras kusin Jenny - we'll see vad ödet har i åtanke för oss ;)

Nu ska jag och Felix åka och handla mat och sedan laga middag till våra päron, delvis för att fira Fars dag som är imorgon. Vad ska vi göra då? Hmm, funderar på fylld fläskfilé, med soltorkade tomater, oliver, fetaost...låter lockande, ey?

Nu lyssnar jag på Du och jag döden med Kent. Det bandet kommer alltid spela en stor roll för mig. Ibland lyssnar man på dem dygnet runt, och ibland har man en period när man inte lyssnar på dem alls. Vad man än är inne i för period så finns de alltid där, redo att komma tillbaka, redo att krossa allt motstånd, redo att ta över den musikaliska delen av hjärtat over and over again.

Kent - Romeo återvänder ensam




skor


Åh va mysigt, nu har tidningarna börjat annonsera om julborden! Är det bara jag eller får man inte lite extra julkänsla då?

Och hur coola är inte de här på en skala:



ny bok


Jag längtar tills jag får läsa Dan Browns senaste, Den förlorade symbolen. Den ligger här och väntar på mig! Först måste jag dock läsa ut en annan ganska seg bok. Och nej, jag kan inte sluta läsa den och börja på Dan Browns, man måste faktiskt slutföra det man påbörjat!


fars dag tydligen


På söndag är det Fars dag, och det har min pappa låtit oss veta genom detta mail:

Hej mina änglar!

Vill bara ge en liten hint att det är FARS DAG nu på söndag den 8 nov. Presenter tas tacksam emot i samband med kaffe och tårta kl 15.00 på söndagen. Jag är inte kräsen men ser fram emot en härlig prinsesstårta eller annat smarrigt.  En fin present vore dessutom en av barnen tillredd och komponerad söndagmiddag vilket skulle uppskattas av två, lite slitna föräldrar.

Många kramar från
pappa


SYND att jag jobbar på söndag pappa, 2 bad 4 u.

Så vi får ta det på lördag istället.

:)


update


Nu har en av italienaren vi känner:s kompis också skrivit att det skulle va kul att ses. Dah.


italiano


Förra sommaren var ju jag, Sara och Sanna på Sicilien. En kväll träffade vi några italienare som vi satt och pratade (i deras fall på bristfällig engelska) och sjöng med, bl a Abba-låtar ;) Var riktigt kul haha. Och nu visar det sig att en av dem, med vänner, kommer till Stockholm på lördag. Och han har skrivit först ett meddelande på Facebook till alla oss tre, men ingen har svarat. Och för någon vecka sedan chattade jag med honom på facebook-chatten, och jag sa att vi inte visste om vi kunde ses. Och nu har han skickat mail igen, t.o.m med telefonnummer den här gången!

Jag vet inte vad jag ska göra, jag vet inte om jag vill ses ens...hur weird skulle inte bli? Vi träffades en kväll för 1,5 år sen liksom :P

Näää, jag vet inte. Sara? Sanna? Dudes?




t'day


Ojoj, jag kan säga att det har ju varit väärsta dramat idag! Jag satt på min lunchrast och läste tidningen i godan ro när mitt högra öga fick syn på en annons om att biljetterna till premiären av New Moon släpptes idag. Fortare än smöret smälter i mikron messade jag Johanna för att meddela nyheten. Et Voila, we've got tickets. 20 november, i Stockholm. Edward, BABE, jag kommer snart.

Idag har det också snöat för första gången i vinter! Åh vad jag blev glad när jag stod i driveluckan och såg det.
Scenario:

Jag: MARCUS!!!!!
M: ja va äre?!?
J: asså....KOLLA!!!! *pekar ut genom luckan som ett barn som ser en snigel för första gången*
M *tittar och tittar*: ja...eller va?
J: jamen hallaaa...it's SNOWING!!
M *går närmare och sticker ut huvudet*: Ja..där!! Eller nää..jo DÄR, jag såg en till!!!
J: jaa!!! värsta snowstorm!

Samtidigt står Peter, och diverse kunder (bl.a den jag hade i driven) tysta och tittar på oss.

Efter jobbet hängde jag med Coffe och hans hund Walle, en skön promenad till Björnön blev det. Sedan drog vi till Madde, där Walle fick träffa hennes hundar Bosse och Chippen, och OH MY GOD, Bosse blev helt till sig över Walles besök! Helt sjukt, aldrig sett något liknande, som de sprang runt och höll på...



Det var min dag! Så dudes, sängen är...faktiskt inte så lockande, men jag borde sova för börjar jobbet hyfsat tidigt imorgon (10 hehe)!

peace out


om några månader...


...kommer vi att befinna oss precis här, på Fraser Island.

Obs! Bilden är manipulerad.




en och annan bulle i ugnen























to the b to the bling to the power


Kände att det var dags pimp my phone så att säga!

I'm feeling the bling bling power, yes!








Zee weekend


Hej bloggdude, varit lite dålig att uppdatera, oh yes!

I helgen har det varit full rulle hela tiden. Födelsedagsfirande för Jenny i lördags (grattis babe!), och efter det hem till Johannas familjs hus för lite taco-making med Järngänget, och även Twilightmys. Det som var roligast var ju Sara haha, gullet ;) I början va filmen klagade hon på hur töntiga jag, Johanna och Sanna var som kunde alla repliker osv, men i slutet var det hon som skrek tyyyst tyyyyst, jag vill höööraaaa!!! Twilight har den förmågan ;)

Pä söndagen blev det möbelshopping med Malin och Johanna! Malin hittade en hel del smågrejer och bestämde även tv-bord med tillhörande hyllor. Hittade även en tänkbar soffa. Mycket bra, mycket bra. Tänkte försöka klämma in ett besök till lägenheten...kanske den här veckan om det hinns med :)

Idag jobbade jag 11-20, var en ganska seg dag måste jag säga, inte så jättemycket folk.

Imorgon är jag ledig! Blir nog en tur till stan, kanske möter upp Johanna. Och sedan mot kvällen blir det box, har fortfarande inte hämtat mig från förra veckan alltså, oj oj.





JENNY


Jag sprang och lekte hund med Nella









Haha, enda bilden på Sara ;)