fingerkondom


En sån här rolig får man ha på fingret om man har ett sår, när man jobbar på Max. En fingerkondom helt enkelt.




dont let anyone in


Jag är en sådan människa som har svårt att släppa ner garden helt. Visst, jag kan vara trevlig, prata och umgås, men det ska mycket till för att jag ska lita på någon, ge personen av mitt förtroende, att erkänna mig sårbar. Varför är det så? Jo, därför att jag gång på gång på gång får bevis för att jag ska inte släppa på garden, jag gör helt rätt i att inte släppa in. Jag gör rätt i att ständigt vara beredd på att slå tillbaka. Gör rätt i att underhålla muren jag så noga byggt upp.

Men jag är jävligt trött på det. Så trött, så trött. Och jag hoppas att det någon dag kommer någon som kan slå ner min gard, men utav kärlek, på riktigt. Men när det händer, kommer jag vara så klok att jag inser att nej fan, det är okej, du kan slappna av, you can let go this time? Just nu känns det väldigt långt borta.

Folk säger en sak- och gör en annan. Logiken sprudlar. Nej, jag fortsätter att hålla på garden. Håller på mitt hjärta. Det är bäst in one piece.

// fancy




fan va tråkigt, vila i frid..



dagens outfit





i've got the power


Det blev ju jobb ikväll...hade driven..IGEN. De har gett sig fan på att jag ska lära mig den! Usch! men men, om de vill det så visst. Fast jag står hellre i köket. Kassan är ju dötrist ;)

Och jag hade värsta gaserna i magen idag! hahaha! Om inte annat så hjälpte de mig väl att springa snabbare ;) lite extra speeeeed liksom.

SWOOSCCHH!!!!
"VAD VAR DET?"
"nej det var bara Fanny som svischa förbi, hon använder sig av sin extra strong super power, air farts. Det är därför hon är så snabb."
"Åh fan. På det viset."

Japp. Precis så var det ikväll. Extra strong super power. Coolt att pruttar kan va så häftiga. Eller så är det bara jag som tycker det.



// fancy

gbg


Har precis kommit hem från en toppenhelg i Göteborg! Jag och Sara kom ju hem till Anna och David kanske kl halv tolv på fredagkvällen, så då blev det bara en massa chill och prat. Lördagen blev en shoppingdag! Och nej jag köpte faktiskt inte så mycket så det var ju bra (däremot tänker jag inte nämna priset på sakerna jag köpte, för då låter det helt plöstligt mycket sämre igen). På kvällen blev det party och utgång på Trädgårn, typ 3 ggr Bmb i storlek. Väldigt lyckad kväll:)

Pä söndagen drog jag och Sara in till stationen vid ca kl 15 för att kolla om det verkligen inte fanns några biljetter (vilket det inte fanns på hemsidan, fanns inte ens till sthlm eller örebro) men NO, det fanns nada. Lyckat. Sara skulle ju börja jobba kl 8 på måndagen (idag). Men what to do liksom, vi fick ta tåget imorse 06.02 och kom fram kl 10. Som tur var gick Saras chef inte i taket hehe.

Nej det var en väldigt kort uppdatering om helgens händelser haha...men jag vill iaf tacka Anna och David för en supertrevlig helg. Ni är seriöst det finaste paret, jag blir avis bara jag tänker på det! Så det så ;)

Nej hörrni rockers, nu ska jag chilla en stund till och sedan blir det jobb 17-21 - ett lagom pass för en person i mitt inte så särskilt livfulla tillstånd.















// fancy


ali in the hus


Malin: Du vet den där filmen Ali j in the house ?

Jag: Du menar Ali G indahouse ?

HAHA sötaste :D

fan va gött!


Nu bär det snart av till Göteborg med bästa Sara! *trycker på facebook gilla-knappen*
Jag känner mig lite rastlös så hinner nog skriva ett inlägg till innan vi drar.

Anna och David, håll i er för här kommer två yrväder!

// fancy


mäh


Samtal med Johanna för 5 minuter sedan:

J (på parkeringen på Hälla): Shit va mycket bilar det är här...fredag eftermiddag liksom...
F (hemma i soffan): Ja jag vet!! Jag var nyss där och köpte godis!! *tugg tugg*
J: ehh jaha...skulle inte du börja med ditt nya liv?

Jag säger bara en sak!! Vilken glädjedödare.




favorit i repris


Läs på Johannas blogg:




wtf?


Det regnar ju fan ute. Då kan jag ju inte cykla. Fuck it, jag tar en promenad istället (någon som vill följa med? en mysig höstpromenad i regnet, där vi kan diskutera framtid och drömmar, mål och förhoppningar...inte? nähä? då går jag väl själv då, suckers.)



dagen


Vad bjuder denna dag på? Kakor?

Nej, jag ska faktiskt träna..vilket jag inte gjort på hela veckan, men schhh, säg det inte till någon. Först måste jag cykla ner till stationen och hämta bilen, och sen åka därifrån till Rocklunda där det blir puls/medel. Så man kan ju säga att jag får 2 träningspass idag. Egentligen.

Det blir även jobb, stängning idag så jag kommer väl hem ca 01.30 om jag har tur!!

Och ja just det, imorgon åker jag och Sara med tåget ner till goa göttiga Göteborg för att hälsa på Saras syster Anna och hennes pojkvän David. Ska bli sjukt nice! Längesen jag var i Gbg. Älska västkusten!!

Oj, klockan har nu blivit 10.40, jympapasset börjar 11.30 så jag kanske borde cykla iväg om jag ska hinna ;)

Have a nice day rockers!!

// fancy



haha!!


Sarah, till Jason i True Blood:

"I let you into my life, I gave you everthing for a lie!! ..... You're worse than Judas!!"

Jason, helt oförstående:

" woah, what did he do to you?"

Sarah:

"............. FUCK YOU!!"  *skjuter honom med ett paintball-gevär mellan benen*


hahahaa godnatt




hon är så vacker!!


Vampyren "Jessica" från True blood






ja? its all natural baby


Idag på jobbet:

Madde: "asså fan, jag har nånting i näsan som inte vill släppa!!"

Jag: " jamen jag med!!! Fan va irriterande det är, jävla tjuriga snorkråka som biter sig fast!"

5 minuter senare kommer jag tillbaka från ett toabesök.

Madde: "Försökte du få ur den också? Hur gick det? Har du fått ur den?"

Jag: "Jofan *drar lite i näsan*, det känns helt okej nu asså."

Madde: "ja, för annars får du ju typ hålla för ena näsborren och take a blow liksom. Det brukar jag göra."

Jag: "Ja, jag med, dom brukar flyga ut ganska friskt."

Samtidigt står jag och dressar en burgare, och kunderna tittar konstigt på mig. Varför det, frågar jag mig. Konstigt. Har dom aldrig haft en snorkråka i näsan?




mob-trouble


Nyss hemkommen från en heldag på jobbet! Känner mig som en flottig äcklig chili cheese som legat i frityroljan för länge. Så jag överväger att ta en dusch. Men bara kanske liksom.

Imorse (eller ja, kvart över elva) åkte jag till jobbet i godan ro. Jobbade ett tag, sen när det blev lugnt gick jag för att kolla mobilen (typ hur populär jag var). MEN. Mobilen låg inte i nån ficka. Inte i väskan. Inte på golvet. Inte i papperskorgen. Inte bland smutstvätten. OH NO.
Nej. Den befann sig alldeles ensam på köksgolvet hemma med laddningsgrejen i.

Är ni också sådana att ni blir alldeles stissiga om ni inte har mobilen med er? Det känns som att en bit av en på något sätt fattas, som att man har glömt att ta på sig bh typ. Gosh!

Sedan kom jag att tänka på hur löjlig jag faktiskt var som kände mig lite nude utan mobben. Det där var ju bra övning! Man borde öva sig själv i att stänga av mobilen en liten stund varje dag, eller iallafall vänja sig av med att alltid vara nåbar. Till och med när jag sitter och skiter på toan och det ringer stressar jag upp mig och drar papperet fort som fan bara för att jag ska hinna svara. SHIT liksom. Skit färdigt god dammit, personen som ringer har nog förståelse för det, de har liksom been there, done that, om man säger så.

Dagens insikt. Du behöver inte alltid kunna nås, det blir bara ännu en stressfaktor.

Nu, dagens idolavsnitt på tv4.se. Jag måste ju vara insatt i det senaste så att jag kan diskutera med Sara som sitter och väntar på msn. Dah.

// fancy









SMS!


Det plingade i min mobil nu, det var ett sms från Johanna:

GUL BIL!

stod det.

Haha din lilla söt-tönt. Jag lovar det var en postbil, och vi har ju faktiskt bestämt att de inte räknas. HA!


poet uti fingerspetsarna


det blåser som fan, och det småregnar,
synd, för det mina "helt seriöst" påtänkta joggingturer hämmar,
löven är gula, löven är röda, vad är det för skillnad på löv och blad?,
ja säg det, det vet iallafall fan inte jag,
snart jag mina 21 år firar i höstens månad nr 1,
vi ska då förgylla huvfudstaden, det kommer bli riktigt jävla fett,
jag önskar mig pengar och en hund, men kanske får jag nöja mig med en guldfishy,
känns som att det skulle kännas lite mindre risky,
jag vill även ha ett marsvin, saknar mitt Pucko, eller jag kallar honom just nu för Poko,
för det rimmar ju så fint på Loko,
nej hörrni, jag tror att jag i framtiden ska jobba som poet, tror det skulle göra mig riktigt jävla fet,
jag syftar då ej på bilringar,
utan pengarna som min poetiska ådra mig isåfall bringar,
nu ska jag baka, eller baja, som jag skrev igår till Malin på msn,
vem vet, kanske det sistnämnda också blir en del av händelsen,
ha det så bra, chilla och enjoy the good times,
jag tycker fortfarande att Felix ketchup är bättre än heinz,
nej fyfan, nu när det tydligen är höst får jag väl dra på mig en kofta och bara fortsätta softa..

// fancy







en liten update, 214 år senare


Hmm vilken konstig relation jag har till min blogg egentligen. Som en gammal kär vän ungefär. Ibland skriver jag varje dag, ibland är jag bara så jävla trött på den så det dröjer flera månader mellan inläggen. Jag vet att ni har väntat länge nu på att jag ska uppdatera, och det har krävts många funderingar och många besök på blogg.se innan jag äntligen loggade in. Och till min stora förvåning hade jag 12 unika besökare igår haha, trodde jag hade gått ner till 1, och då räknar jag alltså Johanna som är inne varje dag, still going strong med hoppet uppe om att jag ska uppdatera.

Jag har funderat lite på vilken inriktning min blogg ska ha. Men har inte kommit fram till något speciellt. Att det skulle bli en tränings- eller mode- eller matblogg eller något annat med en "snäv" inriktning känns bara verkligen inte intressant, ni som känner mig vet väl att jag inte riktigt är into that stuff riktigt hehe. Så jag tänkte skriva om det som är mest intressant för mig just nu - mitt liv! haha, nu blev ni glada va.

Så whats new? Nej förfan, jag tänker inte uppdatera om allt som hänt sen sist, det har varken ni eller jag ork för. Jag vet! Jag gör en lista. Många är ju sådana att de älskar att göra listor på allt. Vad de ska göra, hur mycket de ska träna i veckan, vad de ska handla, etc etc. Men sån är inte jag..jag håller allt i huvudet och hoppas på att jag ska komma ihåg allting, vilket jag aldrig gör, men det hör ju inte hit.

Så jag gör en lista på lite som hänt! Jag vet att jag glömmer 3/4 men som sagt, det hör ju inte hit.

* Jag har börjat på Max igen
* Jag har jobbat natt för första gången på Björkbacken
* Jag har varit ute nästan varje helg i 2 månader (mer?)
* Jag har spelat cello för första gången på 1,5 år och det var superkul
* Jag och Johanna har bokat resa till Australien nästa år
* Sara har varit med i idol
* Jag har NÄSTAN bestämt mig för vad jag vill göra med mitt liv (plugg etc) ((vilket är ett huge framsteg))
* Jag har rensat mitt rum på a whole lot of crap, bl.a hittat en massa grejer sen Fryx-tiden, och en del paket som jag skulle ge bort men som låg kvar i en låda, en hel ICA-kasse med skor som jag glömt bort, 1000 kr från i julas, saker som jag verkligen letat efter men som legat under allt annat, en jättestor spindel under min säng etc etc etc.
* nej fyfan, orka göra en lista, gud va tråkigt..

Nu ska jag kolla in TRUE BLOOD, en väldigt bra, men otroligt weird, serie!

Hear ya later bloggen, gamle vän

// fancy