3 broar bort


Tjenare tjenare! (har börjat säga så på senare tid, ELIN det är ditt fel..)

Precis kommit hem från ett Step-pass, sheisse vad jobbigt det var! Springa i trappa konstant i en timme. Men riktigt roligt!

Hade Mikroekonomi-dugga idag. HMMMMMMM kan jag säga om den! Som vanligt har jag pluggat riktigt dåligt (jag tror jag är född så och det går typ inte att ändra?) och det var typ "ååhhh vad var det här då?? jag veeet ju att jag läste om det igår!!" Sjukt irriterande. Får se om jag klarar mig ändå, man kan max få 10 poäng och behöver 6 för att få med sig 2,5 poäng till tentan om två veckor. Förra duggan fick jag faktiskt 9 av 10 poäng! Och då hade jag bara läst lite dagen innan, får hoppas det håller i sig till denna gång ;)

Idag var jag och handlade och köpte FANTASTISKA saker till min frys så han inte känner sig så tom och ensam. Frysta ärtor, hallon och kyckling (jag ska absolut meddela vad jag köper nästa gång för jag förstår att ni sitter och biter naglarna av er av spänning på vad det ska bli).

Efter det traskade jag 3 broar bort längs ån och slog mig ner med Elin Rebecca och Alex för att njuta av VÅRVÄDRET. Att kunna sitta i en tunn kofta är helt OK.

Nu blir det till att räkna några mattetal...wei

PUSS <3

freeeeezer


Hola!

Jättemysig helg med födelsedagsfirande av Sanna som btw fyller år idag - GRATTIS!!

I fredags gick jag och F på bio och såg War Horse, hade hört att det inte bara skulle vara en typisk "hästfilm" så vi chansade! Tyckte dock den var lite cheesy, killen som ägde hästen var så jobbig och töntig. Hästen var bra :) Han överlevde att springa genom typ 3 olika taggtrådar och bombregn utan att få typ några sår alls. War horse!

I söndags blev det prommis på isen i det fina vädret. Vi hade med oss kaffe och promenerade ut till hotell Utter och satt där och myste ett tag för att sedan halka tillbaka till hamnen ;)

Och just det, jag har FÅTT en frys av mammas kompis! Vet att det inte låter särsklit sensationellt men för mig är det en big deal som levt med ett typ 3*1 dm stort frysfack i ett och ett halvt år!! WEI! Ska köpa massa frysmat bara för att jag kan. Tack Fredrik och Fredriks pappa :)

Nu blir det skivstång intervall! Just det här passet på tisdagar har jag märkt är mycket jobbigare än de andra, puh! Missade ju boxen igår men hängde med Sara ( O ) istället <3

ska putta in bilder men hr dock kameran i vässan hrmf...

wop


Tjenare mannen!

Asbra och rolig kväll igår med förfest hos Rebecca! Var nästan först i kön till stocken och kvar till stängning, och sen blev det så klart Max! Men jag orkade dock inte köpa nåt, var sjukt segt ;) Precis när en tjej var klar med sin aslånga beställning så vänder hon sig om och råkar gå in i en kille så allt åker ut på golvet, och då orkade jag inte stå kvar där längre!

Nu blir det skivstång intervall haha...får se hur det går..kanske skippar kondis-delen i slutet. Tur att jag inte drack så mycket igår, annars är det ju inte bra att träna!

PUSS och KRAM

Och btw Daniel och Victoria, STORT GRATTIS till er lilla prinsessa! :)


gotta go!


Hoho! nu blir det storstock med mina fabulösa vänner!



Och så har jag beställt 5 Amelia tidigare haha så att jag skulle få denna underbara lilla reseplattång (och ett smycke och ett lip balm)



wiie


Igår blev det spontanutgång på Stocken efter en mycket "effektiv" pluggdag med Elin, Alex, Rebecca och Sara! Väldigt nice att stå och shejka rumpan!! (även fast vi bara druckit en drink och en öl hihi)

Idag om en stund kommer mina bästa tjejer hit för att dra på nation! Värmlands är planen, kommer nog blir superbra! Måste bara hinna gå o fixa gästleg och lite annat...

Ha en underbar helg <3

riga


Hittade ett roligt program igår som innebär att man kan sätta ihop bilder till ett kollage!  Dock har jag bara trial versionen så kan inte välja så himla mycket hehe. Men här är i alla fall ett från i somras när jag och Fredrik var i Riga.




min skatt


I torsdags (9 feb) var jag ju som sagt och fikade med Sara och Simon. När jag kom hem vid nio på kvällen stod det tända ljus på bordet - min första tanke var att "fan vad dum jag är, har jag inte släckt ljusen?? Hade jag ens tänt dom?" Sedan såg en bukett med röda rosor, choklad och ett stort kort, och när jag gick in i rummet en Fredrik som satt och väntade på mig. Jag hade ju nämligen namnsdag då (vilket jag för övrigt glömt bort). Så världens finaste kille hade suttit och väntat på mig i tre och en halv timme - han är alltså bäst.



PSSST! jag har namnsdag 28 februari också!

hjärta


Happy Valentine's day!

Alla hjärtans dag idag. Jag tycker det är fin dag även fast alla affärer tjänar på det osv osv osv och allt vad folk klagar på. Det skadar inte att folk bli lite påminda av att säga fina saker till varandra!






"consumerrrs surrrrplus alors"


Jag fick godkänt på min hemskaste tenta hittills!! Den där jag trodde jag fått hjärtattack men det var stress. Så. Skönt.

Idag hade vi en jättekonstig föreläsning mest för att man inte fattade vad föreläsaren sa. Han pratade engelska med EXTREM fransk brytning så jag hade nog fattat mer om han bara snackade franska. Hela tiden la han in små franska ord som ALORS och ET BON. Och när vi pratade om funktioner, typ F(q) (f av q, f of q) så sa han F de q vilket också är franska. Klockers!

Nu har jag utnyttjat min lediga eftermiddag till "Bondi vet" och "Animal Rescue NZ" istället för matte och om en timma ska jag till Saras nya korridorsrum med Simon, på lite fika!

Ska uppdatera lite oftare, om det nu är nån som fortfarande läser haha, det har jag inte kollat.








sjuk


Väldigt lite goin' on on the blogg right now!

Jag har varit i Åre med skolan vilket var svin-nice men med den resan kom en helt djävulsk förkylning och jag har inte orkat gjort nåt på typ 5 dagar nu! Tror jag har fått någon form av ögoninflammation också, de bara rinner och rinner... vilken bra tajming nu när jag verkligen måste ta igen missat skolarbete... och så hamnar vi efter igen, som vanligt.

Tog bussen till Uppsala idag men var helt slut efter det bara så min tänkta effektiva pluggdag blir nog inte av. Har sovit 1,5 timma nu och efter man har gjort det känns dagen på nåt sätt förstörd. Tycker inte om att sova på dagen egentligen för man kommer ur fas så mycket! Så nu ska jag försöka städa undan, boka tvättid och komma igång så att allt "känns som vanligt" om ni förstår, så kanske jag hinner med lite matte sen ändå.

PUSS PUSS