b-day lista


Och ja, som alla som betyder något borde veta;), så fyller jag år snart. 11 oktober för att vara exakt.

Det här är min lista hittills:

1. En termos. Inte för liten, inte huge.

2. Bra hörlurar. Mina sucks.

3. En ny liten digitalkamera. Min har slutningstiden 3 sek typ.

4. Ett busskort mellan västerås och uppsala, 10 resor. Det är dyrt.

5. En cykelpump kanske?

6. En frys.

7. En guldfisk. Eller make that two för guldfisk 1 måste ha en mate.

8. 100.000 kronor (eller pund)

9. Balsam för det har jag glömt att köpa. Men kanske hinner det innan 11 oktober.


dont lie lazy


Tjaaa!

Haft 4 h kemi weeeii, idag fick vi lära oss att saftsorten Fun light innehåller tillräckligt mycket kemikalier för att döda myror.

Sitter nu hemma i mitt bombnedslag. Jag SKA städa men vet inte riktigt var jag ska börja! Det är liksom så mycket. Fattar inte hur det kan bli så stökigt så himla fort. Jag trivs ju inte ens när det är stökigt. Egentligen, är det så svårt att vika ihop kläder man inte vill ha på sig just idag? Är det svårt att lägga tillbaka en bok på sin rätta plats när man använt den? HUR många sekunder mer kan det ta? Kan det vara de avgörande sekunderna som gör att jag kommer för sent till skolan?

Nej. Det är lathet, vanlig mänsklig lathet. Människor är så fruktansvärt bekväma. Om man kan åka snålskjuts så visst skulle man göra det! Erkänns dudes och sluta spela "nej det är klart jag skulle ta den långa vägen för att nå ett mål istället för den korta för då lär man sig säkert mer". BULLshit. En annan sak människor är väldigt bra på är att ljuga för sig själva. Why? Jo för att om sanningen är jobbig är osanningen mycket bekvämare och lättare att hantera, and there we are again. Vi är bekväma. Så vi döljer sanningen. Men som de säger i filmen/boken Flyga Drake; Bättre att ha ont av sanningen än att trösta sig med en lögn.

Nej, nu ser jag att dammråttorna förbereder attack.

PEACE