now fluuuush


Hahaha här är min roligaste youtube-video just nu! Gick inte att klistra in den så ni får klicka på länken.

Sittin on tha toilet....Sittin on tha toilet...Sittin on tha toilet...

Now Fluuuush



http://youtu.be/Bje_8Y7KUfM



loops


Helgen har varit awesome! Fredagskvällen spenderades hos Kalle och Johanna med chips och grönsaker & dipp samt cola och asgott kaffe :D Det blev mycket Buzz-spelande och en viss könsförvirrad "Ylva" slog mig hela tiden och Johanna kom sist haha. Under lördagen var jag tvungen att sitta hela dagen med ett PM som vi hade seminarium på idag. Fredrik och Erik (ackompanjerade av Sara och Jens) var ute på jakt, de skymtade en älg på långt avstånd men inte mer tyvärr! Jag som hade rensat ur min kvadratcentimer till frys för att få plats med massa älgkött. Bättre lycka nästa gång!

Fika med Sara stod på schemat på lördagskvällen - mysigt att sitta o snacka ett tag min vän! Söndagen blev en chilldag med Freddy, vi gick en stund på stan, det krävdes inte ens ett halvhjärtat försök från mig för att Fredrik skulle bli svettig av allt affärtittande. Så vi satte oss och tog en kaffe med cheese cake istället! Efter det blev det filminköp och vi spenderade resten av eftermiddagen med att titta på Sherlock Holmes, nyaste version med Patrick Downey Jr, Jude Law och Rachel McAdams, den var faktiskt bra! Själv köpte jag den sjätte filmen om Harry Potter så nu är det bara två kvar till samlingen :)

Idag skrev 3/4 klart grupparbetet så det var skönt (ofta man klassar sig själv för sjuk för att hjälpa till med sista grupparbetet om man har ont i halsen? okej om det var en riktig förkylning, men ont i halsen? Seriöst. Kunde hittat på nåt bättre).

Ikväll blir det ensam mamma söker, en riktigt skön kväll där jag inte kan få dåligt samvete över att jag inte pluggar!!!

Kunde inte låta bli!

 


v-town


Efter en väl kämpad grupparbetsdag så tar jag och flyger hem till Västerås!



Jag undrar vad det där svarta är för något. Ser ut som bajs.

HEJDÅÅÅÅÅÅ



tenta och fest


Dagen efter tenta och tentafest. Om 2 timmar drar skolarbetet igång igen med grupparbete, tror att 3/4 av gruppen var ute igår så vi får se hur fabulous det här kommer bli ;)

Tentan kändes ändå helt okej! (för att ha gjort klart instuderingsfrågorna samma dag...) Om jag failar så känns det som att jag har missuppfattat ALLT! En trea tycker jag att man borde skrapa ihop till.

Tentafesten var awesome! Skyndade mig hem och bytte kläder, åt lite stadig middag (flingor) och cyklade iväg till Elin som bor vid stationen ungefär. Alex och Rebecca var också där. Vi kollade på några fantastiska you tube-klipp bland annat haha... Festen fortsatte på Norrlands där vi mötte upp större delen av klassen som hade käkat där. Vidare drog vi till Stocken som hade Storstocken..typ alla hade ju tenta igår så det var många firare!

Kvällens roligaste:
Fått återberättat; Rebecca ska beställa en päroncider, går fram till baren och säger Jag vill ha ett päron!!! Bartendern tittar undrande på henne. Men jag vill ha ett PÄRON! Vad menar hon liksom? Nja, bartendern har nog aldrig fått en sådan order nån gång.

När vi stod i kön till Stocken var det massa poliser som gick runt och visade upp sig...det stod även några skumma människor utanför kön och bara kollade läget. Jag var helt säker på att det var Senil-poliser. Kan vara så att jag syftade på civil.

När vi skulle dra från Norrlands gick R några minuter före mig. När jag väl kommer och ska låsa upp min cykel, ser jag R sitta på huk och mixtra och trixa med cykeln bredvid min. Rebecca...alltså det där är inte ens din cykel, hur länge har du suttit där?? "Haha. Jag tyckte det var ett lite väl krångligt lås." Så totalt förvirrad människa haha.

Ja, det kanske inte var så kul NU men ni vet hur det är, ni skulle VART MED.

Nu ska jag hoppa in i duschen! Ikväll blir det Västerås <3

golfset för den livströtta spillevinken


Haha ni måste kolla den här annonsen, gud vad jag garva när jag läste den!

http://www.blocket.se/vi/36091775.htm

Underbart med lite humor på ställen man inte räknar med det!

PUSS

tjöt


Nu kommer Simon snart så ska vi TJÖTA som han brukar säga. Vi ska förhöra varandra på tentafrågor alltså.

Holy Smokes!!! Who IS that hottie???


fabulistiskt!


Jag kan ligga tusen år efter men jag har hittat ett alldeles FANTASTISKT program på min dator nu i tentatiderna.

Kolla!







Räkna med att en sån här bild kommer hamna i vartannat inlägg nu tills nyhetens behag gått över!

xmas

Nu längtar jag jääättemycket till julen! Julklappar, god mat, tända ljus, julmusik, julsånger, julstjärnor i fönstret, julgran, julstrumpor, julnötter, baka lussebullar, pepparkaksmys och Kalle Anka =) Såååå mysigt! 2 månader kvar!


och där försvann en dag till...


Har kollat på Gudfadern-filmen idag som var sjuukt lång, typ 2h 45 min nånting. Vi ska skriva ihop det mer på fredag...hoppas hoppas och håller tummarna då för att vi ska bli klara så vi slipper ses i helgen eller på måndag... Jag har ju ett skitdrygt PM som ska in på måndag också. Suck. Kandidaterna har en vecka till på sig. Jag gillar rättvisa.

Nu ska jag göra några fler instuderingsfrågor, kämpa kämpa!

PUSS på er! (om ni lever, ni är för djävla dåliga att kommentera, tråkmånsar!)

Jag på älgmiddag, sitter ute och fryser med en enorm blixt i fejan (jag är inte riktigt såhär blek faktiskt)




g'd'natt


Älgmiddagen var supertrevlig! Min bordsherre hade åkt ända från Alnarp i skåne för att vara med! (SLU har ju campus lite överallt i Sverige). Sen var det massa trevligheter på kåren efter middagen.

Jag vaknade halv ett idag av ett sms, helt sinnes, brukar aldrig sova så länge. Simon kom i alla fall över för en pluggeftermiddag vilket inte gick så superbra eftersom ingen av oss kunde nånting. Börjar få panikkänsla lite smått sådär.

Nu ska jag ramla i säng efter en väldigt oproduktiv dag (hann dock med några instuderingsfrågor). Imorgon ska min grupp i skolan komma hit så ska vi titta på Gudfadern del 1, som vi valt till vårt filmprojekt. Vi ska skriva om någonting som har med organisation att göra och jag tyckte Gudfadern var perfekt!

Saknar Fredrik.


ÄLG


Nu taggar vi för älgmiddag!!!! MUUUU!! (eller vafan säger en älg? Min nyblivna jägare kanske vet...bröl!)

15 min till bussen går och jag har fortfarande inte valt klänning. Skor och väska ska vi inte tala om. Stabilt. (blogga hinner jag ju uppenbarligen dock).

PUSS!


tha fabulous life of fancy is far far away


Idag har jag pluggat, ätit skorpor, kollat på the f-word, ätit morötter, kollat på folk genom fönstret, legat i sängen och kollat upp i taket, letat efter godis i skafferiet, letat efter godis i kylskåpet, letat efter godis i diverse väskor, då jag inte hittat godis har jag ätit några skorpor till, pratat med Simon om hur hemsk tentan är, facebook-stalkat, suckat över plugget, stirrat i läroboken utan att läsa nånting, tagit en uppfriskande promenad i lägenheten, och pratat med Fredrik, som alltid lyckas ringa när jag har rast och därför tror att jag inte pluggar nånting (vilket jag ju gör).

Igår rengjorde jag även avloppet i duschen. Det var mumsigt.

Nu kommer Freddy om en timma så det är bäst att börjar planera att ställa in skorppaketet i skåpet redan nu.

Btw, världens godaste skorpor!


 

shit vad rädd jag blev när jag såg den där myran på mjölkpaketet!

 


bonde o bio


Hej alla!

Igår var Fredrik här och till hans stora förtret passade han ju in Bonde söker fru-kvällen! Fick slå till honom flera gånger för att han skulle vakna. Ofta brukar han också sitta och kommentera diverse traktorer, hus, ko-raser, tröskor etc som verkligen ju har att göra med själva programmet.

Imorgon ska vi på bio, Contagion, med bland annat Matt Damon. Handlar om nån smitta som drabbar alla och det blir kaos. Typ.

Här är världens finaste och sötaste video från min favvo Erik Hassle (det är han som är bebisen):



Nu ska jag på ett friskis-pass, har sugit på det nu ett tag! Shape up. Sen har jag tvättid och pluggkväll.

PUSS

dör artikel, dö!


Varit i Umeå över helgen med min älskade familj, känns tomt att sitta här själv i Uppsala nu! Det blev några riktigt bra inköp, t.ex. vinterjacka till både mig och Felix, kängor till Felix och en stor TV till Felix (innan hade han en på typ 10 tum) ((mycket Felix där)).

Annars är det mycket i skolan nu. Tenta snart. Frågan är bara när jag ska hinna plugga till den eftersom det är så mycket grupparbeten och PM som ska in. Till exempel har min grupp en artikel på 34 sidor på svår och tråkig engelska (kanske sagt det förut) som vi ska skriva ett PM på. Andra grupper har kanske 13 sidor på sina artiklar, känns ju rättvist!! (och nej vi fick alltså inte välja själva). Som tur är så har vi delat upp det, jag ska skriva min del nu tänkte jag...eller jag måste eftersom den ska in imorgon. Dö artikel, dö!!!

För övrigt är jag jättetrött nu och får nog pimpla kaffe resten av kvällen. Underbart!


idol jr


Alltså jag har inte följt Idol mycket alls i år men det är ju sjukt dåligt det jag har sett (förutom några nummer). Måste bara säga att jag pallar inte årets idol-deltagare!! Alla är så jävla unga och omogna. Är snittåldern typ 14 år eller? Fattar inte hur de kan säga att det är bästa året hittills----> skämt...

Idol har blivit mer som Robinson tycker jag.. Det är kanske dags att lägga ner snart. Eller välja ut lite deltagare som växt färdigt och pallar trycket.

// en forna idol-älskare

;)




plögg


Så har jag kommit hem efter ännu en presentation! Gruppredovisning om ett konsultföretag. Och igår fick vi vår nya gruppuppgift, vi ska läsa en artikel och skriva ett PM om den på ca 2000 ord. Okej, en artikel är väl 3 sidor typ tänkte jag. Nejdåååå, vi har en artikel på svår engelska som är 30 sidor lång. Känns riktigt underbart. Gosh, blev lite orolig att jag skulle få en lugn stund där ett tag!

Vi delade i alla fall upp arbetet så jag ska åka hem idag till västerås och jobba där. På fredag åker jag och mamma&pappa till Umeå för att hälsa på Felix! Ska passa på att kolla på ryggsäck och en vinterjacka. Är ju så freakin' cold redan!!

Nationsrunda förra torsdagen!!!

 


För jag fyller år idag!




!


Inte en bra dag. Trött på skolan (redan) (jobbigt arbete), trött på Uppsala, trött på allt. Höstdepression?

Blä.

fika


Fikade med Julia, en vän från Västerås som jag inte träffat på ett par år! Vi spelade mycket cello ihop i vanlig orkester, cellokvartett, celloorkester symfoniorkester och allt möjligt. Vi kom i alla fall överens om att vi ska hitta nån orkester i Uppsala så att vi håller cellospelandet vid liv!!

Nu ska jag leta reda på en massa info om ett företag som vi skriver om i gruppen..vårt nya grupparbete..YEY.

Ha det fab until next time

//fancy

Nu vill jag ha en...



kaka

puss godnatt

styrka


Gick på ett styrka/bas-pass idag istället för medel eftersom det passade bättre i mitt tidsschema (Ensam mamma söker började ju kl 20). Det roliga var att jag orkade hur mycket som helst! Så bra, då vet jag att jag inte är så jävla seg som jag alltid tror :) Medel passar mig asbra, intensiv får nog vänta ett tag dock :P

Avslutar med lite...

visdomsord från Puh

Du är modigare än du vet,
starkare än du tror &
smartare än du förstår.



Tänk på det mina änglar!


minnen

Kollade på gamla Australienbloggen (visomskahittanemo.blogg.se) och hittade ett roligt inlägg haha =)

Nar man spenderar X antal dygn tillsammans sa kan diskussionerna se ut sahar:

Fanny: Jamen precis! Det ar som om man skulle...*tittar drommande mot horisonten*
30 sekunder passerar.
Johanna: Ja?
F: Vada?
J: Ja, vada skulle?
F: Jaha..ja det vet jag inte.


Johanna, under en bussresa: Alltsa, det ar sa trakigt att bara sitta och titta pa sockerplants-falten. Bananerna ar mycket roligare.
Fanny: jaha, varfor det?
Johanna: Ibland ar klasarna i en pase, och ibland inte.
Fanny: Ja. Spannande.
Johanna: Japp.


Fanny: Jag ar hungrig.
Johanna: Va?
F: Va?
J: VA?
F: Jag ar hungrig.
J: Okej.... va?


Fanny och Johanna pa baten under whitsundays touren:
En stor vag kommer och sveper over bada tva. Fanny far en massa vatten i ansiktet, vander sig mot sin hogra sida, och spottar ut allt vatten ur munnen. Johanna sitter 2 decimeter fran Fanny, pa hogra sidan. Hihi.


bilder från hammarskog












<3

ciao


Dagen igår började med att jag och Fredrik åkte ut till Hammarskog, ett friluftsområde utanför Uppsala. Superfint, speciellt i det sköna vädret!

Inflyttningsfesten var också guld :)

Idag var mamma och pappa hit en sväng, jag gjorde en champinjon- och baconpaj som blev supergod! Jag fick också hjälp med att sätta upp en jättestor klocka som jag köpte för ett tag sen, glömde ta kort på det men kan göra det sen..!

Nu blir det plugg..måste läsa igenom X antal PM som jag ska kommentera till ett seminarium imorgon..CIAO!