städa..?? määh..jag tar ju studenten


På fredag tar min lilla lilla bror på 18 år studenten!! Can you imagine?? Inte jag heller.
Det dåliga med hans student är att det är jag som måste fixa allting, typ städa, handla och göra minipizzor. Mina päron jobbar hela dagarna ju. Felix däremot är ju ledig nästan lika mycket som mig, vilket jag också påpekade för honom. Jag sa att han fick välja mellan att dammsuga källaren eller städa alla 3 toaletter varpå han svarade med ett ansiktsutrryck som, om man mött honom i en mörk gränd klockan 12 på natten, hade gjort att man vänt om fort som fan skrikande i falsett:

Men det är ju jag som tar studenten!!!

Vadå?? Har man nån immunitet som blivande student att INTE behöva hjälpa till med sin egen studentfest? Hell no, flaxen, you're messin' with the wrong sister. Haha.

Toalettstädningen begins now.

Nu ska jag ner på stan för ett snabbt ärende och samtidigt skjutsa ner min nykrönta studentkonung till junitrofén med cykeln på bilen. Asså vadå, han kan ju inte cykla till stan OCH ifrån stan. No need to överdriva, liksom.

// Fanny


P.S jag vill bara tydliggöra att jag mycket väl vet att alla norska ord nedan inte är riktiga, men ni måste väl ändå hålla med om att det hade varit bra mycket roligare att lära sig norska om de var det? Typ att Dumbledore heter Humlesnurr på norska gör ju att boken får en lite rolig twist! (det är faktiskt sant att han heter det) =D

roliga norska ord =D


dynamitgubbe = knallekorv

fladdermus = vinglefitte

grodyngel = rumpetroll

hjärna = lillegrå

homosexuell = pruttegutt

korsett = fleskepress

köttfärs = kadavermos

laxermedel = hurtigprutt

rullstol = invalidfotölj

fantomen = trikåthomas

tarzan = skogs-harald

toalettpapper = rumpeputs

utlösning = guttesprutt

krokodil = pansartax

gynekolog = musekiker



hahaha, det här var bara några av de roliga ord jag hittade! De underhöll mig ett bra tag kan jag meddela.

så var det här


det alla fruktar. Det orangea kuvertet.




hejdå fasta (?) lår, hej laseroperation för synliga blodkärl

GOOODNAAAATTT!!!

Scenario: Jag sitter i mitt rum i källaren och mamma är på övervåningen, hon ska lägga sig o sova, och ska därför säga godnatt.

Mamma (skriker): Godnatt Fanny!!!

Fanny: Godnatt!!!!

Mamma: GODNATT!!!

Fanny: GODNAAATT!!

Mamma: GODNATT FAANNNNYYYYY!!!!

Fanny: GODNATT MAMMAAAAAA!!!




Dude, skaffa hörapparat eller gå nerför trappan och säg godnatt.

(Love you, mamma. You're the bomb)







här är en lite bättre bild...

....på min hårfärg!! Tagen av Johanna


kolla va jag hitta


En caveman!! Visst är den söt? Jag ska fråga mamma om jag får behålla den. Min fisk dog ju förra året.


röstning, brottning, färgning


Idag har varit en så himla härlig dag. Jag har bara umgåtts med familjen och det har varit så skönt, för det känns som att jag aldrig har tid med det. Jag är hemma under dagarna (nu innan jag börjar jobba) och ofta borta på kvällen, för dem är det tvärtom. Idag har vi tagit en promenad bort till Hamreskolan där vi alla röstade (Felix satt 5 minuter innan vi skulle gå och gjorde ett test på datorn så att han iaf skulle ha en aning om vad han skulle rösta på, typiskt honom) ((nääfan, jag ska inte säga så mycket, jag satt 10 minuter innan)).

Efter promenaden fikade vi allihopa ute på altanen, och Felix och jag sprang omkring som dårar på tomten och brottades, lekte "smäll-på-sjärt-leken" och garvade, så som vi gjorde jämt förr. Felix lekte också "dra-fanny-i-håret-leken", tydligen mycket underhållande. Vi lekte också en lek under fikat som går ut på att när den ena har något i handen, exempelvis en bulle, ska den andra överraska denna genom att slå under handen på bull-hållaren så att den förhoppningsvis tappar bullen. Till pappas förtret. LÄGG AV, hur gamla är ni egentligen??? Var nu snälla som alla andra 20- och 18-åringar som lyssnar på sina föräldrar. Om ni inte slutar får ni inte ta en bulle till!!

Wuoooow..typ super-wuuooow, vilket threat farsan. Asså, det där med "ni får ingen bulle"-tricket går inte hem lika bra nu för tiden.

Annat vore det om han sa kexchoklad.

Btw, igår klippte mamma mig, och jag kan ju säga en sak, jag ska aldrig mer slösa pengar med att gå till en frisör. Mamma är fan mycket bättre än många utbildade. Jag åkte även till Johanna där hon (och Larre, typ) hjälpte mig med att färga håret. OH MY, det blev typ blodrött! Det första pappa sa när jag kom in genom dörren var OJ, va RÖTT det blev!! Jag tyckte det andra var finare!

MÄH! Pappa är så tjaskig ibland. Mamma var snällare. Felix märkte inget. Jag tyckte det var coolt. Godkänt alltså? Let's leave it like that.





Jag lägger upp en till bara för att jag är så snygg


Fast egentligen var det här väldigt dåliga bilder, färgen ser typ brun ut och jag är gul. Men wtf.

va? jag?


Så fort jag kom in innanför dörren efter min morgonpromenad med malin (där jag råkade försova mig) var det första mamma sa till mig: fanny, är det du som har ätit upp alla kexchoklad? Jag köpte ett big pack häromdan ju.

VA? Nä vet du vad! Det skulle jag aldrig göra. (egentligen är det så att jag, i praktiken, lätt skulle kunna göra det men man har väl ändå en eller två gränser här i livet).

Så jag svarade mamma, med stort förakt och förskräckt min, att jag enbart tagit 2 stycken. Då kom hon fram till att det var pappa som ätit upp resten, eftersom Felix den lilla ängeln bara tagit en.

Jag säger då det!! Det är just på grund av dessa situationer som man inte KAN ha godis innanför det Erikssonska husets dörrar. Möjligtvis att det skulle kunna funka med 99%ig choklad. Den skulle ju räcka iallafall en vecka, om man har tur.

Have a good day, och akta er för falska anklagelser!

Love//

fanny

P.S egentligen har jag tagit 3 st kexchoklad men säg det inte till mamma, man vill ju inte förstöra husefriden


!


Nu loggade jag ut från facebook. Kram puss slem godnatt

:*


usch, klockan är 23.08 och jag har fortfarande inte gått från datorn. Säga vad man vill om facebook men det är som när en Fanny smakar en kexchoklad, beroendeframkallande alltså. (nytt liv nytt liv nytt liv)

Godnatt och sååååååååvgått, nu ska jag bara läsa 5 kapitel i New Moon och så blir det dream sweet dreams.

Love//

Fanny

Detta är Malin hennes första dag på Rudbeck, år 2004.



prutt


Jag ska uppdatera lite mer också med bilder etc om road tripen till Hunnebo! Men jag hinner inte nu, jag måste typ sova, för Malin och jag ska gå morgonpromenad imorgon, typ aaaaaastidigt (kl 10). Ja, för er som inte vet det så har vi börjat våra nya liv. Igen.





tack mamma


Min mamma tycker att jag luktar illa. Därför har hon köpt världens största Dove-tvål till mig. Tack, mamma.

Min tvål och alla andras tvål