några härliga (?) citat


Fredrik klappar på Fannys mage och säger: Oj, då är vi tre snart då!!


Fredrik och Fanny kollar på Vem vet mest? och frågan lyder:
Vilket är det tredje största säldjuret i världen?

Fredrik säger: FANNY!!

(Obs, det var fel svar faktiskt)

Fanny, Fanny Flow och Sara diskuterar.
Flow: Steve Jobs är ju han som grundade Apple.
Sara: Va? nej var inte det Forrest Gump?
Flow: Nej. Han investerade bara där.


zee weekend < 3


Det har varit en underbar helg och vi har hunnit med mycket! I fredags kom F till Uppsala och vi gick på bio som sagt, RIO i 3D. Den filmen var grymt rolig och riktigt sevärd! Vill se igen. Älskade att den var i 3D för det kändes som att alla färger bara stod ut och blev ännu starkare. Den utspelar sig i Brasilien, eller som F sa; "den är ju inspelad i Rio" (Filmen är animerad haha).

På lördagen blev det en skön sovmorgon innan vi satte oss vid datorn och bokade en resa till Nice, mitt kära Nice!! Vi åker 6e juni och kommer hem 12e. Ska bli riktigt kul att åka dit med Freddy-boy och dela mina minnen men samtidigt skapa nya tillsammans.

Sedan blev det en racer-shoppingrunda för F behövde en skjorta och ett par jeans. Måste säga att jag har aldrig tidigare varit på så snabba shoppingrundor som med honom.

Efter det brassade vi på till Västerås där vi skulle hälsa på F:s kusin som fyllde 25 år. Så det blev en högljudd och mysig släktträff i ett par timmar haha...innan vi drog vidare till Örebro och Sara och Jens!

Vi käkade god mat och hade några mycket trevliga timmar innan vi tog bussen till stan för att bowla! Guld: Jens, silver; Fredrik, brons: Sara, mässing (vad kommer efter brons?) : jag. Som vanligt var banan sne och kloten fyrkantiga när det var min tur att spela. Inte mycket man kan göra då.

Då den orättvisa bowling-matchen var över lullade vi vidare till Stallyktan, en jättemysig pub Irish style där vi hängde till stängning. Dagen efter blev det chill, en liten promenad, pannkakor och mer chill!

Ja det här var en mycket sammanpressad beskrivning av helgen, som var en mycket trevlig sådan! Älskar mina nära och kära very very much.

Kan slänga upp någon bild senare.

PUSS



110408 bio rio


Kom precis hem från skolan. De två sista lektionerna var i matte och i slutet på andra lektionen sa läraren Bra! Då har vi gjort 1/3 av kursen redan! Hmm. Hur många tal har jag gjort?

Gissa;
1. alla
X. 0
2. Hälften

Facit finnes längst ner på sidan.

Det har även gått jättebra för Sara på matten. Igår skulle hon räkna ut 1/2 + 1/2 och fick 1/4.

Nu kommer F snart och vi (jag) ska laga lite mat innan vi går på bio. Det blir RIO 3D, en ny animerad film om en papegoja som inte kan flyga haha. Tro det eller ej, men det var inte min idé att vi skulle gå på den, men visst jag säger inte nej! Sen har F blivit så fet att han tyckte jag kunde beställa stolar med extra mycket benplats och extra komfort (stålförstärkta stolar kanske?). Får se om de lever upp till oss tjockisars mycket kraftiga krav!

Imorgon drar vi tilll Ö-bo för att hälsa på våra kära vänner Sara och Jens!

(erik är med på ett hörn)


Svar på frågan: X

PUSS


110407 updejt


Idag har det varit orkan i Uppsala (stormvarning närmare bestämt, som de sa imorse på nyheterna) så det var tur att jag inte fixade frillan så mycket för det hade ju gått åt pipsvängen! Tupén hade ju blåst av vafan (fick ändra från helvete till pipsvängen för jag vill ju inte vara nån jävla dålig förebild för er, man får ju fan rycka upp sig ibland, wtf liksom).

Efter skolan (hade bara en lektion och Ulf, vår lärare hade vandrat iväg någon annanstans på Ångströms, han skulle nog försöka få en partikel att komma upp i ljusets hastighet eller nåt, typiskt fysiker, så Johan vår andra fysiklärare fick ha första halvtimmen av lektionen), så drog jag till stan och handlade veckans vara på Indiska (really cute tunika, endast 149:- ) samt lite mat! F kommer på besök imorgon och då måste man tydligen ha mat hemma och sånt där.

Och så har jag fått nya hörlurar av pappa (tack tack tack) till ipoden som det är jättebra ljud i. Först ville jag ha ett par med diamanter på, men tydligen så är kvalité viktigare än utseende.

Nu har jag precis varit på posten och hämtat ut ett litet paket från Asos!

Här är en dålig bild tagen med min dåliga kamera på lite VÅRKÄNSLA hahaha, tycker ni att jag lyckats??

Obs, inte från asos

PUSSS



memory


Ett år och en månad sen jag, Johanna, Peter, Kim (som vi bodde hos i Adelaide) och Pebbles var i Victor Harbour!

Saknar att resa.



Och här är vi i Byron Bay 23/3 - 10

En av alla Speedo-men..feelin' hot hot hot!


Jag tyckte det var helt fantastiskt men Johanna blev rädd.




PUSS



110405 Fika Fancy Flow Fantastic


Idag fikade jag med Fanny Flow vilket var supermysigt. Hon är så klok den där människan. Vi diskuterar alltid så bra saker som får en att tänka ett steg längre. Man går alltid därifrån med energi och ett leende. Kommer ihåg allra första gången vi pratade och skulle byta nummer och jag sa;

Jag skriver Fanny Basår i telen så jag vet vem det är haha..

"Ja fast du kan skriva Fanny Flow också, det är mitt gangsta name."


Fab! Mitt gangsta name är Fancy Fanny.

Och på den vägen är det!










possibly sicko


Nejmen vad är det här? Känner jag en KLUMP i halsen? Känner jag lite halsont? Känner jag mig lite smått irriterad på en viss Freddy-boy som möjligtvis, händelsevis, TROLIGTVIS, har smittat mig?

Nej, inte alls. Jag är inte sjuk. Jag är inte rädd. Jag kan flyga.

Vart är mitt te? Vart är mina piller? (Fishermans friend alltså)

Anyway, nu vaknade lilla söta idioten från sin lunch-siesta och borrar lite igen. Sweet.


110405 put on your dancing shoes


Tränade igår. Galet att man tappar så mycket på 1,5 vecka (inte kilo alltså (I wish) utan kondition). Och sen kan jag ju säga att det finns medelpass, och så finns det medelpass. Just detta leddes av en 60 (+?) kvinna som var lika vältränad som en iron man, med max 2 gram fett på kroppen. Kände mig lite som en stel kassler. Och jag skojar inte, hon hade inga tuttar alls! Till och med de fettpåsarna var borttränade! Men ja, tuttar eller ej, respect att vara så vältränad i den åldern.

Har bara chillat nu på morgonen, och mitt i min chill-time när den var som bäst, så börjar nån jävel ovanför eller bredvid att borra så det ekar i hela min lägenhet. Skulle inte bli förvånad om det snart kom en borr genom taket/väggen och nån på andra sidan som säger Hoppsan! Hej, hej!. Amatörer alltså. Det värsta är att de hållit på såhär i flera veckor (inte varje dag men med jämna mellanrum) och jag förstår inte varför de inte bara kan get the job done and that's that liksom. Vem tänker typ "åh idag borrar vi 1 cm in i väggen, men vi drar ut på det så det tar åtminstone halva dan, och så fortsätter vi med nästa cm nästa vecka! Så inom ett halvår är vi igenom väggen! Awesome DUDE!"

Verkar btw som dom tagit lunchpaus eller nåt. Skönt, då kan jag ta ur öronpropparna.

Ska träffa bästa Fanny Flow vid 14 för en fika, lovar att jag ska ta ett fabolous kort som jag kan lägga upp sen!


Isak - sjukt bra!


Visste btw INTE att han varit på idol-audition..bra det kanske, nu är han Isak Strand och inte idol-Isak.


PUSS!

110404


Har letat i 10 minuter överallt i lägenheten efter mitt friskis-schema. Vem har gömt det? Och framförallt VAR?



Jaha.



Inte så lätt att hitta när det ligger under en massa jävla bråte.

god DAMN


Femma på matten, oh YEAH.

Imorgon högskoleprovet, fuck NO.

over and out


sjukt skön låt, MMHMM hell YEAH