Första dagen


Och så var första dagen avklarad! Verkar vara en superbra skola och det var en jättebra introduktionsdag med massa bra information. I klassen är vi ca 35 st, blandat killar och tjejer. Svårt att säga så här tidigt men de verkar hur trevliga som helst. Det blev också en massa lekar med faddrarna! De var helt underbara haha, alla hade klätt ut dig till olika figurer, det var Skratthatarn (hattmakarn från Alice i underlandet), Shotta på strulstreet (Lotta på bråkmakargatan), Akward Schitzohands (Edward Scissorhands), Mad Chick (Madicken), Lenny Starfarter (Kenny Starfighter), Lemuren från Madagskar som jag inte kommer ihåg vad han heter, Le o gnidas (Leonidas från filmen 300), Hippie Knästrumpa (Pippi Långstrump, Pocha hot ass (Pochahontas) och nån mer som jag säkert har glömt!

Vi höll igång mellan nio och nio kan man säga, med lekar, rundvandringar och massa grejer! Imorgon ska jag dit igen och först ha lektioner och sedan fortsätter nollningen! Står vad vi ska göra på schemat men fattar inte riktigt vad allt innebär så det är bättre om jag berättar efter ;)

Ha det fint mina snoopies!




summer goes autumn


Och så gick den sommaren! Galet.

Det måste ju vara så att sommarloven blir kortare och kortare för varje år för det är lite läskigt hur tiden bara rullar på. Eller så går tiden dubbelt så fort (typ en sommarsekund motsvarar 0,5 vanliga sekunder). Någonting är det iallafall som inte stämmer. Jag får alltid panik när jag tänker tillbaka på vad jag har gjort. Har jag ens gjort nåt liksom? Jo, det är klart jag har. Släkten kom på besök och vi gick på parken zoo, vilket barnen (Izabel, 4 år, Oliver, 5 år och Fanny, 22 år) älskade. Jag och Fredrik var i mitt älskade Nice i en vecka och hann även med Monaco och Cannes. Vi var också i Riga i 4 dagar (fortfarande fascinerad att vi kom dit och hem eftersom planen var från gamla sovjettiden typ och lika stora som helikoptrar, och dessutom skakade obehagligt mycket). Jag har jobbat på äldreboende hela sommaren. Jag har varit i Saras sommarstuga 2 gånger med underbara människor. Jag har varit i Fredriks sommarstuga. Och jag har haft många många härliga kvällar med alla mina bästa.

Och nu.......börjar.... *hajen-intro*...SKOLAN!

Jag ska börja på SLU i Uppsala, agronomlinjen med inriktning ekonomi för att vara exakt. Va ä dääää???, tänker de flesta. Skaru bli boonndee?? tänker nån annan och flinar förnöjt för sig själv. Jo, jag ska säga er att jag vet inte riktigt själv vad ääää. Men med den inriktningen jag valt kan man förklara det på ett enkelt sätt genom att säga att jag ska plugga ekonomi med inriktning på miljö, naturresurser och lantbruk (beroende på vilka kurser man väljer etc). Jag är taggad!! Och det känns extra bra för min kompis Simon ska också börja i min klass. Scchhönt, då har jag nån att gå vilse med, var min första tanke.

Jag ska uppdatera under terminen hur det går för mig tänkte jag!

Så, eftersom detta är mitt introduktionsinlägg tänkte jag förära eder med en vacker sång.




Yours truly,

Fancy Face