g'day


YOYOYO

Det är mycket att göra här! Dagen börjades med att jag kl 8 sms-bombades av Coffe (som var på jobbet), varje sms var i stil med; Hallå, jag är trött, vad gör du, är du vaken, hahahahaa och liknande. VÄRT. JA JAG SOVER SCHH, var mitt svar. Nämen är du också uppe? va kul!, fick jag tillbaka. Drygo haha...

"Råkade" sedan stänga av telen och sova till kl 12 hehe...och då visade det sig att Johanna ringt sedan kl 10 typ, hon hade även hört med Malin och Sanna om de visste vad jag gjorde men ingen hade nån aning. DAH, jag vet att jag är grymt snygg men även jag måste ju få lite skönhetssömn.

Nu är jag hos Johanna och blir ännu snyggare. Hon står och våfflar mitt hår haha (back to the 80:s). Vi ska sedan vidare till Jenny eftersom hon har födelsedagsfirande. Ska bli jättetrevligt! Runt halv åtta åker vi till Johannas familjs hus dit också Malin, Sara och Sanna kommer. Det blir tacos och Twilight-kväll!

För att sammanfatta hela dagen: NICE.

Nej nu börjar det lukta bränt hår här, gotta check what she's up to.

peace

 

 


heaven


Fick igår höra att Malin Ö:s kanin Skalman har gått bort, usch vad tråkigt det känns! Lilla Skalman har ju alltid funnits där under min och Malins uppväxt kan man nästan säga så det känns konstigt. Jag kommer ihåg när mina marsvin dog, jag var helt förstörd! Man kan tycka att ett så litet djur inte är så viktigt eller gör så stort intryck, men det gör det. Det lilla djuret blir en del av ens liv, det blir en vana, en trygghet, ett glädjeämne. En självklarhet.


Liten Skalmanängel kom, log, och vände sedan om.




frossssaaa


Igår jobbade jag ju stängning på jobbet och det var fruktansvärt drygt kan jag säga. Jag tog ju vaccin mot svininfluensa tidigare under dagen och då kändes det inget speciellt, men senare under kvällen fick jag väldigt ont i armen och blev svag i hela kroppen. Hade också riktigt ont i armen. Kul med stängning då när man lyfter en massa grejer och springer runt hela tiden...sköterskorna sa att man kunde få förkylningssymptom och kanske även feber, och jag måste ha haft det. När jag kom hem fick jag världens frossa dessutom, hade svårt att sova och drömde mycket och konstigt.

Så det var inge kul alls! Har fortfarande ont i armen och är skittrött men jag hoppas att det ger sig under dagen.

Men så är det, man reagerar olika på vaccin, jag har en tendens att reagera ganska starkt (beror väl på vad man jämför med såklart)

Ikväll blir det jobb 17-21.30, får se vad som händer efter det!

peace




nu ska jag vaccinera mig



Sanny Peter Bo-Göran Karlsson Hazelius


Hille och Jenny fick ju en inflyttningspresent av mig och Sara, nämligen en köttätande växt, som jag döpte till Sanny (Sara + Fanny), men som Hille och Jenny gav lite extranamn, typ Mongobongo eller vad det var ;) Fan vad jag garvade när de höll på med den där växten, precis som en liten bebis, och Hille sprang runt i hela lägenheten och trapphuset för att leta efter flugor som hon kunde mata den med hahaha...

Första familjefotoshooten






Härliga nördar :)




dagen


Ey dudes!

Har precis kommit hem från stan där jag lunchade med Sanna, Sara och Johanna. Var? Dum fråga. Spicy. Dah.

Och jag fick världens finaste klänning i födelsedagspresent av Sanna och Malin Ö, en grön tight blåsa ;) Mmhmm.
Hittade även ett fint linne och en jeansskjorta på Gina...usch I know, I know..jag måste hålla i pengarna. Men jag har ändå varit ganska duktig måste jag säga...

Efter jobbet (17-20, värt) åker jag till Hille och Jenny för att checka in deras nya lya. Sara är där med och vi har köpt en jättefin inflyttningspresent hehe, ni får se bild sen.

Kram från Fancy-mjauuuu hahaha

bilder från peace & love i somras, shit va drägg :P

den historiska pop-eye-bilden










Hille och Jenny hittade till slut någon som ville vara med dem


Saras och mitt extremt mobbade tält som folk trodde var obebott och därför kissade på









?


Kan inte sova, IGEN. Vad är det här för äcklig ovana jag fått? Jag har aldrig haft problem med att sova.

We don't like it.


tired


Fyfan va kämpigt det var på boxen idag! Märks att jag inte tränat på ett tag. Vart typ yr.. (ja sara, jag ska dricka mer vatten ;)

Men nu serrni, nu börjar magrutan redan dela sig i två, det ser ju jag det :)

Funderar seriöst på att gå o sova...skulle isåfall bli en världssensation (om man tar bort typ krig, svininfluensa, Sverigedemokraterna in i riksdagen etc.).

later




spruta


Jag har blivit erbjuden influensavaccin gratis eftersom jag är anställd på Bemanningsjänst, alltså jag jobbar som vikarie på ålderdomshem. Och det är nu på torsdag. Jag är inte rädd för sprutor men å andra sidan är det inte världens trevligaste. Senast jag vaccinerade mig mot Hepatit A och B så hade jag skitont i armen i två dagar efter. Och en video som denna gör ju inte det hela bättre:



är den ens sann liksom?


Hamburger-problems


Jag jobbar ju som sagt på Max Hamburgare, ett väldigt roligt jobb. Ibland kan jag dock spy av att kunderna är så sega.

Nu ska jag dra några klassiker:

1
Kund:
Jag ska ha en Maxbox.
Jag: väntar några sekunder. Jaha, ska du ha den med hamburgare, cheeseburgare eller nuggets?

Det är så i princip varje gång! Och nu förstår väl inte ni riktigt som inte jobbar på Max varför det är så drygt, men man måste få veta vad som är i, dels för att det är olika priser, och dels för att man ska veta vad man ska plocka fram på brickan. Och det som är drygt, är att man måste fråga VARJE GÅNG; hamburgare, cheeseburgare eller nuggets? Och när man säljer typ 40 boxar per dag så blir det en otroligt irriterande detalj.

2
När man står i grillen och tar emot beställningar.

Kund: Jag vill ett Maxmål.
Jag: Okej, tackar
Kund: och så vill jag ha pommes frites..och plusmeny, och en garlic-dip och sourcream & pepper. Och cola.
Jag: Ja, tillbehören och så kan du ta när du kommer till kassan, bara jag vet hamburgarna och gärna de friterade sakerna, ex chili cheese.
Kund: Jaha.

Detta scenario uppstår minst 20 ggr per dag. Okej, kanske inte är så lätt första gången man är på Max..men seriöst, om man tänker lite, tror de att personen som står i grillen på något sätt meddelar den som står i kassan att just den kunden ska ha en garlic-dip? Personen i kassan vet ju inte alls vad kunderna har beställt innan kunden säger det till dem. Det är bara att hamburgarna är klara eftersom grillaren har hört det innan.

3
Kund: Jag ska ha ett supermål.

Det heter inte Supermål! Det heter Suprememål. Men det är ändå otroligt många som säger fel! Inte så värst irriterande men ändå så funderar man på varför? Personligen tror jag det är för att kunderna läser snabbt vad som står på menyn och ser att alla bokstäver som är med i SUPER finns med. Och då registrerar hjärnan det som det första ordet de känner till som har de bokstäverna. Supreme är ju inte ett lika vanligt ord i svenskan.

Igår t.ex, så fick jag en beställning som gick:
Kund: Hej! Jag vill ha ett Supermål!
Jag: Suprememål, japp, det fixar vi.
Kund: Ja...Supermål alltså. Och det ska vara utan gurka och lök.
Jag: Aaabsolut, no problem. Välkommen till kassan.

1. Suprememål. 1. Är ingen gurka eller lök på Supremen.

4
Kund: Hej, jag vill ha en Maxbox!
Jag: hamburgare, cheeseburgare eller nuggets?
Kund: Nuggets!
Jag: Okej, då ingår det en dipsås där.
Kund: Cola.
Jag. nej, alltså en dipsås.
Kund: Ja, cola.
Jag: En dressing, som du ska doppa pommesen eller kycklingen i.
Kund: Jahaaa haha...ehh...vad finns det?

Man kan ju tycka att det inte borde bli fel där, men det blir så oftare än man tror! Dipsås = dricka kanske?


Detta var bara några exempel som inte ter sig så stora inför världen, men kan vara sjukt irriterande när man får höra samma grej flera gånger om dagen. Människor alltså, sjukt intressanta varelser.



morning


Ja, idag har inte så mycket hänt hittills eftersom jag vaknade för en halvtimme sen. Jag är grymt trött idag och har ont i huvudet! Kanske ska ta en tupplur haha... Har nyss fått höra av Johanna att solen skiner. Kul för den liksom, det svinet som alltid gömmer sig nuförtiden.

Nej men serri, jag är glad idag ändå! För Sanna kommer hem till Vässan och stannar flera dagar! När var sist jag såg henne...det kan väl inte varit i augusti? neeej...eller? Nej. Inte så längesen. Hoppas jag.

Nu blir det frulle och sedan inköp av kort på friskis. Ska jag köpa gym också? hmmm...we'll see, we'll see..drama drama.

Peace out for now






evening


Tja babes!

Hoppas ni haft en bra dag. Själv har jag ju jobbat från 11-20...man blir fan grymt trött efter ett sådant pass. Nu har jag suttit ett tag och facebook-nördat (ni vet, uppdatera sidan varannan minut för att se om nåt har hänt, göra en massa tester, typ "hur sexigt är ditt namn" och "vilken drink är du", stalka en massa människor som man gick på fritids med och egentligen inte alls bryr sig om, kolla på en massa foton tills man inser, när man kommit till foto nr 46, att människan man känner, eller "känner", bara var med på det första. Och så vidare. Jag är fullkomligt 100 på att you know the deal.)

Imorgon har Johanna lyckats lura med mig på ett boxpass, och som jag nämnde för några inlägg sedan så har jag inte tränat sen i september. Och jag ska på box. Jag kommer dö typ 3 gånger. Minst.

Lyssnar på en gammal klassiker, har så många många minnen till denna låt, den påminner mig om ett annat kapitel i mitt liv. Får typ tårar i ögonen när jag lyssnar på den, så fin :)




sho


tjabba! en bra dag idag på jobbet, kul kul! Jag har dock aldrig varit med om att jag någon gång sålt så mycket chili cheese och lökringar!

Omg, läste precis vad jag skrivit, snacka om arbetsskada hahaha, jag börjar nog snart att tänka i chili cheese istället för tuggumin när jag ska räkna ut priser och sånt, o ja ba Oh My gooood

Ikväll blir det som sagt en tripp till Sara (hon berättade btw roligaste, och hemskaste, historian om hennes utekväll igår). Vi ska käka lövbiff, potatisklyftor och bearnaisesås, mys!

Imorgon, jobb, 11-20. Gör inget att det är en lång dag, det är så kul på jobbet så :)

Nej, nu är jag faktiskt askissnödig! Ha en trevlig kväll alla fina.








we'll have halloween on christmas




mejlin


Kvällen har varit mycket trevlig! Träffade Malin (Mögel) för första gången på ett bra tag. Vi hyrde film, och den var verkligen asbra, en måste-ha!! He's just not that into you heter den, riktigt rolig samtidigt som den på ett bra sätt tar upp och diskuterar relationer och förhållanden. Love!




Det blev även mycket snack om både det ena och det andra, och en promenad i höstmörkret :)

Imorgon (idag) blir det jobb 8-17 och sen hem till Sara för lite mys, riktigt nice! Förutom att jag börjar åtta då.

Peace & Love,




mess


Fick nu sms från jobbet:

Kom ihåg att man drar tillbaka klockan inatt.

Hmm, undrar vad de menade med det ;)
Nämen okej, det är faktiskt ganska befogat eftersom det nästan bara är ungdomar som jobbar på Max, faktiskt.

Men.

Tänk om det bara var jag som fick smset? Klassas inte det som personligt påhopp då?


been there done that



Jaha, då var det gjort!! Högskoleprovet 2009 del 2. Jag kommer lätt ha 2,0 rakt igenom, ba LÄTT asså, lätt. Förutom att jag helt seriöst höll på att somna under läs- och mattedelen - pinsamt! (försökte se taggad ut, undra om det funkade..) Jag måste vända tillbaka dygnet alltså, det här går inte.




high school test


OJoj, vilken dag! Har jobbat 11-20 och är helt slut i mina fötter och knän. Tänk er att man får 30 min rast då man sitter, och står och går resten av tiden. Blir en hel del! Var sjukt mycket folk som kom dessutom eftersom det var löning idag.

Ikväll har jag haft myskväll med familjen framför tv:n och idol, alltid lika trevligt :) Förutom att mamma och pappa ska sitta och kommentera hela tiden. När låten är slut frågar de vad jag tyckte, hmm ja jag har inte så mycket att säga eftersom jag inte hörde nånting, ni satt ju pch pratade hela tiden. Men men...det har väl sin charm det med (även fast den är svår att se just nu ;).

Imorgon blir det högskoleprovet! Och herregud vad jag har tränat och pluggat, och tränat och läst.


not.



Kommer gå åt helvete men vad gör det om hundra år när allting kommer kring...







can't sleep


Jag kan verkligen inte somna. Och jag brukar alltid kunna somna, jämt, även fast något jobbigt har hänt. Jag är typ inte ens trött. Var uppe en sväng och kollade på tv, kände mig lite sömnig, gick o la mig, men blev pigg fem minuter senare. Och nu sitter jag här.

Jag vet inte vad det är men jag ligger och tänker på allt. Känns som min hjärna går på högvarv och filtrerar alla tankar som någonsin kommit upp i min hjärna de senaste 5 åren. Och jag kan inte stänga av. Varför? Jag brukar alltid kunna stänga av.

Kanske är det för att jag har en massa ouppklarade saker att ta itu med. Saker jag inte är färdig med. Men hur ska man kunna slutföra saker om man inte ens vet var man ska börja?











vet att många redan har sett den...


men jag kan inte låta bli att lägga ut den! Så jävla skön!



I was a virgin!!

WAS!!

hahaha

those lovely summerdays


Sitter och tittar ut genom fönstret, mulet, regnar lite, kallt. Och så hittar jag denna bild:



a midsummer night's dream

jao


Gooooodmorning!!!

(klockan är två, jag vet)

Just nu är jag trött på att jobba, efter kvällen igår känner jag att jag vill ha en paus! Jag ska åka in idag med till kl 17. Men tänkte fan ringa och höra om jag verkligen måste komma in, jag har nada lust att jobba idag. Har liksom inte sett mina föräldrar sedan i söndags typ. Och vi bor i samma hus. Jaja. Jag jobbar ju för att få pengar, och pengarna ska gå till en drömresa så jag ska inte klaga föör mycket. But sometimes even I need a break...

peace




otroligt fin låt



Såå, klockan är halv tre på natten, jag ska bara duscha och tvätta håret, kanske ta en macka. Tur liksom att jag inte vänder på dygnet.


kaos AB


Hahaha asså fyfan vilken stängning! Skitdrygt, jag höll på o bajsa på mig av irritation på att det kom kunder HELA TIDEN, både i driven och i restaurangen. Precis efter att Marcus skickat hem Maria för att det var så lugnt så kom väääärsta Skogsmullesällskapet på typ 30 pers och skulle ha mat. Samtidigt så kom det väärsta ruschen i driven. Jag och Marcus i köket + driven, och Ulle i kassa. TUR att vi inte skickade hem Ulle som vi hade tänkt göra från början. Då hade jag seriöst dött fler än 10 gånger.

Resten av kvällen kom det liksom 2 eller 3 kunder hela tiden, så fort en kund gått kom en annan, så man hann liksom inte göra någonting med disken etc. Jag tycker fortfarande att mitt förslag att stänga restaurangen kl 22 var mycket bra, men det tyckte inte Marcus riktigt.

Och sen då! När vi väl hade stängt och rengjorde grillen, så fungerar inte fläktfiltrena, hela restaurangen fylls av rök och brandlarmet går. Marcus lyckas stänga av det som tur är. När vi ska banka pengarna går vi båda ut från kontoret, och när vi ska in igen visar det sig att Marcus glömt nycklarna där inne. Och dörren är låst. Härligt. Lucky enough så var vi klara med det mesta som skulle fixas där inne (och ytterdörren låser sig själv, är bara ett extralås man låser med nycklarna)...

Anyway, vi byter om och är klara, då vet jag inte vad som händer men larmet går. Securitas ringer och Marcus (som TUR VAR inte hade glömt telefonen på kontoret) måste uppge koden. Larmet slutar tjuta efter ett tag och vi går ut.

Ja, det var nog allt. Härlig kväll.

"yey"






nää.


Så fruktansvärt seg som jag har varit idag var längesen jag var!!! Sjukt trött. Orkar verkligen inte åka till jobbet. Sov till halv ett, är inte utvilad, no no. Kommer ju inte kunna prata nåt på jobbet idag för jag kommer bara gäspa. Kanske ska sätta på mig mitt ansikte och gå ut för att ta lite luft så jag får lite syre. Det är ansträngande att gäspa.




värsta bra mamman jag skulle bli


Jag, Juliette och grannen Julien



moahaha


 

En man är ute på stan och springer på sin exfru med hennes nya pojkvän.

"Jasså du..", Säger han till pojkvännen, "så du har fått ta över mitt gamla slitna hål?"

Pojkvännen är inte sen att kontra:

"Nä för fan..det var ju bara de första fem centimetrarna, resten är tamejfan i nyskick!"

 

PEACE


nighty


TJAABBAAAAA

Skulle jobba till halv tio ikväll men det slutade med stängning, no problem for me, jag dealade med Marcus så att han tog mitt dagpass på lördag om jag tog hans stängning ikväll. Et voila. Får se, kaaanske blir stängning även imorgon, om inte så jobbar jag ändå till halv tio. Men as you know så behöver jag mycket pengar så jag jobbar allt jag kan.

Vad har hänt annars? Not much, var ute en sväng idag och fotade lite höstbilder men det var så tråkigt väder så det blev inte så många. Var även en sväng till läkaren av personal reasons.


Dagens låt. One day someone will walk into your life and make you realise why it never worked with anyone else.




shop, slingor, cv


Idag har jag varit ledig, nice! Sov till halv ett och tog sedan en sväng till Hälla och shoppade minsann litegrann! En skjorta och en blus på H&M samt lite underkläder på Lindex (ja, t.o.m jag måste erkänna att de en gång röda, nu blekrosa, trosorna från sjuan inte riktigt funkar längre).

Vid halv sex-tiden drajvade jag till Johanna för att hämta min kamera som jag glömt, passade även på att dra ut några slingor ur bebismössan hon fått på sig eftersom hon skulle färga ;) Blev även en tur till Coffe eftersom jag lovat att hjälpa till med att skriva hans CV. Vi kom väl inte sådär jäääättelångt kanske haha..men vadå liksom, att skriva CV är en process! Och det är ganska svårt tycker jag att i en kort text få med så mycket av intresse som möjligt. Men det löser sig, det ordnar sig, ja det gör det alltid..

Har nu också upptäckt Hoffmaestro ikväll! Faktiskt ett bra band (ja, att dömma av de 3 låtar jag hört iallafall höhö)



Good night sweethearts


nej nu fick jag ett ryck!


GIVE ME




shwoop


Men daahhh, jag har glömt kameran hos Johanna. Jag förstår att ni har STORA förväntingar på att få se bilder på bullarna, det är lugnt, jag förstår er. Men ni får helt enkelt lugna er ett litet tag till. Drama drama.

Och jag kom på en sak. Mitt friskis-kort gick ut den 6e oktober och jag har inte tränat sen dess (egentligen har jag inte tränat sen två veckor innan 6e oktober men det låtsas vi inte om). Så det är på tiden att förnya kortet I must say.

Stängningen ikväll gick bra...känner att jag börjar få tillbaka min mojo, är nog på väg ur down-perioden på jobbet (som varade i ca 4 dagar haha), men anyway, känns bra. Känns som jag har lite mer koll. Feels good.

Nu. Sängen.

peace




pain in the head


Tjoho..riktigt kul kväll igår! Otroligt mycket folk på bmb, det var helt sjukt när vi stod i kön till garderoben när vi skulle gå hem, man behövde inte ens anstränga sig för att stå rakt för att folk stod som packade sillar. Natten avslutades med en sleep over hos Johanna! Och trots att hon har en dubbelsäng så lyckades jag ändå ta upp 4/5 så hon fick väcka mig mitt i natten och snällt be mig flytta litegrann så hon iallafall kunde få plats med båda benen i sängen. Schyrre av mig tycker jag. Som tur var hade vi varsitt täcke, så det slapp bli som i Nice (jag vaknade med dubbeltäcket virat runt mig och Johanna låg bredvid med sin handduk över sig. Hon gav upp fighten liksom).

Nu har jag en djävulsk huvudvärk, hoppas den där Iprenen kickar in snart damn it. Jobbar stänging idag, börjar om 1,5 timma. Livet leker. Yey.

Hugz 'n kizzez

Pics lateeer


läget?


Jag lovar, detta problem har nästan alla i vår del av världen stött på:

HELA GARDEROBEN ÄR FULL AV KLÄDER MEN JAG HAR INGET ATT TA PÅ MIG

Springer runt i badrock och med handduk i håret, i ren och full panik. Så är läget just nu.


bullar och månen


Idag har det varit bullbak med Johanna hela dagen. Visar bilderna imorgon eller senare! Fruktansvärt goda bullar måste jag säga, speciellt mina (väntade ni er något annat eller?).

Ikväll blir det utgång på BMB med vip, riktigt nice ska det bli. Känner mig lite seg nu men efter en dusch så är jag fit for fight igen!

Kanske hinner med en update till, we'll see!

Ha en sjukt nice kväll vilket som!

// fancy

Song of the day





camel toe


Testar att lägga in en egenfilmad video (från Johannas kamera ;) Hyfsat flummiga ja..hahaha! Och jag ser ju lagom sliten ut! Kommer precis från träning tror jag. Men anyway, varje gång jag ser denna video sträcker sig leendet från öra till öra :)




bulletproof


Dagen har bestått av jobb 11-20. Idag var jag inte lika trött som igår som tur var. Jag vet inte vad det är men jag är jämt trött nu för tiden! Känner mig inte riktigt på G på jobbet...orkar liksom inte anstränga mig på något sätt. Inte bra, inte bra. Men ja..man har väl små down-perioder då och då, det har väl alla. Är det vädret? Hösten? Jobbar jag för mycket? Sover för lite? Igår somnade jag ca kl 12 och sov i ett sträck fram till kl 10 då klockan ringde, och jag skulle nog lätt kunna sovit längre. Jag tycker inte om att vara "off"! Men man kan väl inte vara 100 jämt...let's face it.

Kvällen blev väldigt trevlig, åkte ner en sväng på stan och träffade Malin, Kristoffer, Tomek och Andreas på Å. Kul att träffa dem, dock synd att ljudnivån var så hög, hade typ ont i halsen när vi gick därifrån :(
(haha låter som värsta gamlingen; usch, det är så skrääänigt här!)

Nu är mitt rum ockuperat av en bror och en brors kompis som spelar CS. Kul. Men man vill ju inte vara värsta ocoola systern o köra ut de små stackarna. Hmm...

Nej nu SHEJPAR vi UPP!!! Jag är BULLETPROOF.




uppdatering ang. aussie


Johanna säger att vi inte alls flyger från Cairns till Singapore utan från Brisbane. Detta är mycket möjligt. Att ha stor koll är väl inte det jag är mest känd för.

Imorgon: jobb 11-20. Hoppas jag inte är lika trött då som jag var idag. Usch.


dah


Malin var på läkarbesök idag, skit i anledningen, hon har nån åkomma bla bla, inte så viktigt, MEN en sak som är viktig är att läkaren hon var hos var grymt snygg fick jag höra! Snygg + läkare = ja tack. Men vet ni. När jag frågar efter namnet så kommer hon inte ihåg.

Hur ska jag NU hitta honom på eniro och boka in en dejt?

Godnatt.


t'day


En trevlig dag idag! Jag har varit ledig och ingen från Max har ringt :O Känns nästan som jag var ledig på riktigt. Anyway, dagen har bestått av en hel del telefonsamtal, det är många som har saker att diskutera nu, drama drama säger jag...för egen del tänkte jag försöka hålla mig utanför sånt ett tag men jag blir alltid indragen i något nytt hela tiden haha..

Men..jag har färgat håret idag, eller iallafall utväxten, så man ser nästan ingen skillnad eftersom det är ju samma färg. Skönt dock att slippa fundera på utväxten hela tiden. Även fast den inte syns för andra så ser jag den hela tiden, och det är nog för att man ska färga ;)

Vid fem-tiden åkte jag och Malin till IKEA och kollade möbler. Den lilla fjärten ska ju flytta 1a november och jag är nog en av dem som ser fram emot det mest haha! Vi kom fram till att hon har en säng och bestick. Resten måste hon köpa, vilket innebär en hel del. Lots to do!

Efter det drog jag till Sara och vi hade myskväll med Bonde söker fru. Gud vad jag älskar det programmet, vet inte varför, det är bara så himla bra ;) Men den lilla bonden som inte sa något till sina dejter, oj oj oj, honom tycker jag synd om även fast det var riktigt underhållande...

Jag fick min födelsedagspresent också från Sara, en necessär som Tove designat! Happy happy :)

Nej fy, nu sover vi va? Jobb 11-20 imorgon. Tagga!

Love <3



plans


25 februari bär det iväg till aussie! Ungefär såhär långt har vi kommit i vår planering:

1. Vi flyger ner till Adelaide och blir hämtade på flygplatsen av familjen vi ska bo hos i 1,5 vecka (Johannas vänner). FETT lyxigt, vi blir hämtade, och får gratis boende till 10e mars.

2. Vi flyger till Sydney där vi nu har tänkt stanna en månad, men vi får se. Kanske söka något jobb.

3. Vi bilar (?) till Brisbane. Dock är avstånden i Australien enorma så vi får väl se hur länge vi orkar det...bara mellan Adelaide och Sydney är det ca 140 mil. Dessutom är det vänstertrafik i aussie hoho... Vi stannar såklart på många obestämda ställen på vägen.

4. Fraser Island. En ö av sand med regnskog i mitten av ön. Looking forward to it, yes I do.

5. På något sätt (cykel, till fots, bil, åsna, flyg, tåg, buss) tar vi oss till Cairns (eller bokade vi flyg dit? kommer inte ihåg) där vi hänger vid barriärrevet.

Någon gång i maj flyger vi till Singapore från Cairns, därifrån tar vi oss med buss eller tåg till Malaysia, där vi kommer chilla i 3 veckor.

Hemresa 4 juni, kommer hem den 5e. (Om allt går som det ska)

Okey? You feel me? Dock är detta en väldigt grov planering. Men jag längtar som fan!







music


Hittade en ganska cool version av Imogen Heaps låt Hide and Seek (eller ska jag säga inslag av Hide and Seek kanske). Tänk vad mycket man kan göra med musiken! En grund, flera olika utgångar. That's why I love music. Med endast 7 grundtoner till hjälp, inklusive höjningar och sänkningar, kan man få miljontals olika resultat. You take what is given to you and do the most of it. Som i livet.



// fancy


imponerande


Det finns en skönhetstävling som enbart är till för kvinnor som gjort någon form av skönhetsingrepp, såsom fettsugning, näsoperation, ansiktslyftning etc. Den som är vackrast blir utsedd till Miss Plastic.

Funderar på att delta i något liknande själv. Jag menar, RESPECT till tjejerna som deltar. Det var till och med någon som gjort skönhetsingrepp på tårna. DAH, det är väl självklart att man gör det, tårna är ju det man kollar på först när man träffar nya människor och ska lära känna deras personligheter. Fula tår? Nej, du är inte värdig min tid (kan man ens HA fula tår? Finns det fina liksom?)

Och tänk vad kul att ha något så självrespekterande att berätta för sin barnbarn som att man deltagit i Miss Plastic.

Som sagt, jag ska nog operera mitt högra lillfinger som är lite längre än det vänstra. Jag menar, tänk om folket såg att jag inte var perfekt?

Miss Plastic for president.




hur saker kan tolkas olika


Mamma berättar om en träff hon haft med en förening... :

M: Det var jättetrevligt, många intressant människor.

Felix (med glimten i ögat): Hehe..fanns det några feta lirare där då?

M: Ja...det var väl en som var lite fetare än de andra...men de flesta var ju normalbyggda.

F: Jaha..jamen asså...menade om de var rika/mäktiga liksom.

M: Jaha.

Fanny: HAHAHAHAHAHA


lön!


YES!! Nu har lönespecen kommit och jag kommer få över 11.000 på torsdag! Den fetaste lönen jag fått från Max någonsin. Hoppas att det håller i sig, det här med att jag får så många timmar nu för tiden!

Australien känns helt plötsligt inte så långt borta.

Johanna, vi måste fixa visum och jag måste fixa försäkring, här går fan tiden undan! Tänk att vi bokade i början av augusti! Hur crazy är inte det? Var det bara jag som missade september i år?

Nu tänkte jag vara riktigt kreativ i min matlagning och äta en middag bestående av 2 mackor med ost. Vadå liksom. Mamma är ju inte hemma.

Ett tänkbart blivande färdsätt kanske?






HAPPY BIRTHDAY TO ME


Bild från förra årets födelsedag ;)


Men hörrni...bara så ni vet, så fyller jag 21 nästa år också. Tänkte man kanske kan spara in åren på det sättet.

Och tack för alla fina gratulationer, jag är så glad att jag har så många bra människor runt omkring mig. Guld.

// fancy


dlgkfl


Vad gör man egentligen uppe kl fyra på natten pigg som en mört som är hög på koffein?

Idag fyller jag år förresten =D=D=D=D

Nej nu sover vi.

Kram

stängning


Igår hade jag ju stängning på jobbet...gick väl bra förutom att det var mycket diff i kassorna så vi kom väl inte därifrån förrän kanske närmare halv två haha...Coffe var ju tvungen att försöka hitta felet.
Jag åkte hem till finaste Johanna efter för att sova där och vi satt väl och pratade till kl 4, så det blev ganska sent. Kl nio vaknade jag av hennes jäkla råttor som lekte "den som kan krafsa och bita på buren högst så att fanny vaknar vinner" - leken. Jättekul, tyckte jag. Så jag slängde i dem i badkaret och stängde dörren haha. Tror de står där fortfarande...

Nu har jag varit hemma ett tag, ska snart iväg igen för ännu en stängning. Blir ju imorgon med vilket känns en aning segt. Extra tråkigt imorgon för ni vet väl alla förhoppningsvis vilken dag det är..det är den 11 oktober, alltså

MIN FÖDELSEDAG!

Blir 21 år, herregud var inte jag 17 nyss? Hmm..får nog kolla upp det där..

So long rockers

Kom förfan inte till Max senare än nio för vi vill inte ha er där då. Haha.

Nämen allvarligt. Don't.

// fancy


SAKNAR!









Gästrummet som familjen har heter tydligen enligt barnen Fannys rum nu förtiden. Love.


alltså nu blir jag förvirrad


JOHANNA?








GUBBE SOM GÖR GRIMAS?





svinsöt


Allergifri, 35 cm hög som fullvuxen, 8500:-, grymt söt. En sån här önskar jag mig!!



Och så ska den heta "Erikssons soon to be julskinka" på stamtavlan, men kallas för Skinkan.


POOF!


Kvart över nio ringde telen och det visade sig att det var jobbet (trodde först det var Johanna som vanligt som skulle kolla läget alldeles för tidigt på morgonen). NEJ! Jag SOVER!, tänkte jag och låtsades somna om. 5 minuter senare ringde jobbet igen. Nämen vadå, jag sov ju liksom så jag kunde ju inte svara.

10 minuter efter det fick jag ett sms (men Johanna, vad vill du nu?) och det var från jobbet, igen.
Vi sitter i skiten idag så om DU kan jobba skulle det vara topp!

Jag lyckades övertala mig själv igen att jag sov. Men efter fem minuter så ringde jag upp jobbet (men åh va vill ni mig?) och ja, de försökte så snällt övertala mig att komma och jobba en stund.

Sååå...

POOF!!!

..där gick min enda lediga dag den här veckan.

Hoppas ni har en jävligt skön ledig helg.


Snart 2 veckor efter Gbg-resan. Kanske är dags nu.





YES!


För min bror har tagit körkort!!!!! Grattis Flaxen! That's how we roll.


nytt schema


11.30 -20 idag på jobbet. Nu har vi fått nya schemat också och jag är för en gångs skull riktigt nöjd med mina pass! Har fått många och långa så det börjar ta sig. (älskade aussie, here we come!)

Nu kan jag säga händer inte mycket ikväll..är alldeles för trött för det. Jag saknar True Blood!! Det borde komma nya avsnitt snart tycker jag.

Jag kan avsluta med ett citat som alla kontrollfreaks som mig själv borde ta till sig av (från Forrest Gump):

Life is like a box of chocolats. You never know what you're gonna get.

Chill out, rockers

// fancy


.


Jag till Johanna: Fan, asså min fucking mobil har damp!! Den stänger av sig själv. #&#/&%%.

Johanna till mig: Ja...men..sådan ägare, sådan mobil liksom.

Och då är min fråga.

Vad menade hon med det?

Sug på den ni.


krejsy


Idag har det varit jobb på schemat 8-14, och det var sjukt lugnt hela dagen (det är sådana dagar det är helt ok att stå i driven!).

Just det. Min MOR har köpt ett nintendo Wii. Ja, alltså, MIN MOR har köpt ett nintendo wii. Till sig själv.

The world's goin' craazzyy, om det kom en liten grön minidrake med guldvingar och rödmålade tånaglar så skulle jag bara säga hej hej och sedan fortsätta med det jag höll på med.


pics




















Fått från Johanna

Tack babes! Hottylicious, bootylicious, beautylicious, sexylicious.




<3


Grym kväll igår! (blue moon)

Jag fyller ju år om precis en vecka (den 11e, dont forget) och eftersom det inte blev nåt med Stockholm den här helgen så hade Malin, Sara och Johanna fixat lite firande av mig iallafall! Fick världens snyggaste och godaste kladdkaka made by Johanna the master of kladdcakes. Kakan hade även topping av glasyr made by Malin, the master of glasyr-improvising (en jävla massa o'boy och lite mjölk). God var den!

Så fick jag också Fia med Hutt. Ett sånt har jag faktiskt alltid velat ha konstigt nog. Fick även ett litet rött plastglas med jordgubbar på med ett sugrör som var liksom inbyggt i glaset. Ja. Tyvärr hade jag inte min kamera med mig annars skulle ni få se.

Och idag då.

Fyfan.

Behöver väl inte säga mer.

// fancy


kuul


woho vi har så jäävla kuuulllll :D <3<3<3<3

Fan va jag älskar er.

// fancy


VA?


Gamla klasskompisen JON fick lämna idol???? Nu fattar jag nada. Och, ursäkta men..Camilla fick va kvar?

Om någon skulle säga att det finns snöbollar i helvetet skulle jag tro på det.


right..


Och just det, jag kom på att jag kanske ska packa upp min väska som jag hade med mig till Gbg förra helgen. Den ligger fortfarande mitt på golvet (av just den anledningen att jag ska komma ihåg att ta bort den). Men nu har det liksom gått för långt, nu har den blivit en del av harmonin. Den har liksom sin plats, precis som exempelvis garderoben och bokyllan, och spindeln som bor i hörnet där golvlampan står.

Ja. Var sak har sin tid.

Som man brukar säga.




korv


Idag har varit en lååååång dag @ work. 11-20, stod i köket till 17 och efter det driven. Riktigt körigt. Dock är jag faktiskt inte så jättetrött i huvudet utan mest i kroppen. Eller jo...när jag slappnar av nu så kommer jag nog sova riktigt bra höhö...

Imorgon blir det ju jobb 11-20 igen, och efter det utgång på blue moon, och yes, vi har vip :)

Nej fyfan, NU dog jag.

// fancy




det regnar


Även fast min frilla inte tycker om det, så kan det vara ganska mysigt faktiskt.


yo rockers



Idag har jag cyklat ner till stationen, hämtat bilen, åkt till rocklunda, gått på lunchpasset, åkt hem, gjort pannkakssmet...och där är jag nu ungefär. Nu ska jag duscha, sen göra pannkakor, kanske dammsuga och sedan jobba stängning.

Jag har fått många pass den här veckan! We like it.

Månd: 17-21
Tisd: 20-01.00 (fick hoppa in och stänga)
Onsd: 11-20
Torsd: 16.30-01.00
Fred: 11-20
Lörd: 11-20
Sönd: LEDIG :)

På lördag blir det även utgång! (förhoppningsvis vip!)
Så på söndag kommer jag vara helt fucking exhausted, men what the hell, it's all worth it.

en liten update.

// fancy