110228


Är kvar i Västerås fast det är måndag. Har bara en lektion idag och kände att jaorkante. Var nere en sväng på stan nu men kom hem med NADA. Jag som tyckte jag såg så himla mycket fint igår när jag och F var där en stund (en mycket kort stund) för jag skulle köpa underkläder som jag glömt att ta med mig...men han är ju fullkomligt omöjlig att shoppa med så jag tröttnade och vi gick hem!

Nu ska jag plugga lite hade jag tänkt. Åker till Uppsala med F senare ikväll efter vi hälsat på nån han känner i Enköping.



Och grattis till min älskade vän SANNA som fyller happy 23 idag! Jag hjärta dig.

PUSS

110225


Tänkte faktiskt grab my ass by the love handles och dra mig mot friskis på ett styrka/medelpass klockan 12! Herregud, jag tror jag kommer vara helt slut efter det. Jag var på Dans Fuego i tisdags som var grymt roligt, och i förrgår stretchade jag muskler och senor på Flex, som är ett rörlighetspass. Mycket bra pass och jäklar vilken träningsvärk man kan få i stjärten av att böja benen upp och ner (alltså flytta rumpan mot golvet och sen upp).

Igår kom F hit till Uppsala och jag skulle visa några moves vi fått lära oss på Flexen men det slutade med att vi låg i en skrattande hög på golvet eftersom han är lika flexibel som en falukorv. Sedan skulle vi passande nog göra korv stroganoff. F skar korven i tärningar fast det ska vara typ strimlor, och hällde i ris för 8 personer i en kastrull med vatten för 4. Sedan tog jag över.

Ikväll ska jag till käraste Sophia på middag! Alltid lika fint att ses.

Här är en fin Beatles cover:




(och tack Lovisa och Johanna som hjälpte mig med hitta det nya sättet att lägga in videos)

Puss!

110221



21 februari idag. Tiden går så fruktansvärt fort! Det är mycket nu, men jag är glad. Något som tar upp mycket betänketid är den beryktade F.R.A.M.T.I.D.E.N. Vad fan ska det bli av en? Jag vill veta NU vilka val som är rätt för mig. Och det är extra svårt när man är två. Man ska som enskild individ bygga upp ett liv men samtidigt på något sätt försöka anpassa sig till ett annat. Var är logiken? Ge mig lite 1+1=2 så blir jag glad.




Och varfär funkar det inte att lägga in youtube-grejer? http://www.youtube.com/watch?v=cO_rA-M7hzY