klar


så, nu har jag packat klart det mesta tror jag! Med tanke på resväskans storlek och att den knappt kan stängas kan man tro att jag ska vara borta i alla fall en månad.

Jag kommer inte ha internet ju på en vecka! Blir nog ganska skönt att få en paus i det ständiga facebook-nördandet haha ;)

Ha det bäst här hemma, gråt inte alltför mycket över att jag är borta, för jag kommer tillbaka :) I always do.

Love//

fanny




packa upp packa ner


har precis komit hem från ett stan-besök med johanna, blev lite inköp, bl.a en massa studentgrejer till Felix student och ett par jeans-shorts!

Nu ska jag snart åka iväg på utbildning inför arbetet på ålderdomshemmet, bl.a olika lyftövningar. Jag har redan gått på en sån men tänkte att det ändå kan vara bra att friska upp minnet lite!

Imorgon åker jag och malin till hennes sommarstuga i HUNNEBO, ska bli fruktansvärt msyigt. Jag *hoppas hoppas hoppas* att det blir bra väder under veckan <3

Nu tänkte jag börja packa upp min resväska från Frankrike (A) fö att sen packa ner grejerna till hunnebo!!

Jag gillar när det händer grejer, blir så jäkla rastlös annars. Jag vill känna att jag är på väg nånstans hela tiden, då mår jag som bäst.

love you

// fanny




fredagskväll på pluto


haha hittade vimmelbilder







kul vare =D

forbidden to remember, terrified to forget


egentligen sitter jag här med jättemycket att säga men vet inte vad jag ska skriva. Ibland är det så att allt det som en gång var bara kommer upp igen utan att man kan hindra det, för att slap you in the face. Och så sitter man där med tusen tankar men kan inte greppa någon, man vet känslan men kan inte beskriva den, man är överallt och ingenstans och vet inte hur man ska landa.

en landningsbana, någon?

Och när man tänker på det som en gång var, blir det nästan automatiskt att man tänker på det som komma skall. Fast det är ju lite värdelöst för det vet man ju ändå inte. Man hoppas och man planerar. Mest hoppas. För det är lättare att hoppas än att planera bara för att när man hoppas, får man allt man vill utan ansträngning. Tanken. Drömmen. Var är jag på väg? Dit jag planerar att jag ska? Man får väl hoppas..

en karta, någon?



pruttmaskin någon?


Jag och pappa höll på o skratta ihjäl oss vid frukostbordet idag när vi läste tidningen och såg teknikmagasinets annons:

TRÅDLÖS PRUTTMASKIN - skitroligt!      199.90:-

trådlös pruttmaskin med 10 m räckvidd


HAHAHAHAHA, en sån vill jag ha!!!!



excuuuuse me?


okeeeej, nu när jag loggade in på facebook hade jag fått värsta konstiga mailet som jag fattar absolut NADA av :

For the summer

Hello Fanny! I'm looking for a house helper for the summer. Considering you're not much younger than me, we will be more like roommates when i'm at home but you'll have more responsibilities when i'm travelling. This will give us also an opportunity to get to know each other. I don't have any friends from your country and i'm eager to learn more about your culture and lifestyle. The compensation for all your help will be generous enough to not have any regrets for spending the summer abroad. Naturally i would like to know more about you before i officially invite you but as a start please tell me if this is possible for you.

Takis Georgiu

Vem FAN är Takis Georgiu och VARFÖR tror han att jag ska vara hans house helper i sommar?? Hur konstigt är inte det här? Ska jag svara eller? Skriva typ:

Hello Takis!!
Who the fuck are you and what do you want from me? I have no idea what you are talking about. And why would I work as your house keeper? I am absolutely not interested in your culture and lifestyle, and you will absolutely NOT know anything about me. Weird asshole bajskorv.


Love, Fanny

Herregud.



new moon

Jäääääklar vad jag längtar till november då New Moon kommer ut. Ibland önskar jag verkligen att jag kunde få leva i Bellas, Jacobs och Edwards värld. När man läser dessa böcker är det som att man känner personerna i dem, som att man är en del av deras liv på riktigt. Älskar den känslan. Kan man vara avundsjuk på någon som egentligen inte finns? Skit samma, jag är det i alla fall.










hål o hassle


idag har jag o johanna tagit nya hål i öronen =D För mig blev det ett nytt hål i varje öra, ni vet precis över de gamla hålen och för johanna blev det ett hål högt uppe på den där flärpen eller vad man ska säga haha, jag skule ju kunna lägga ut bilder sen ;)

Sen har jag blivit HELT KÄR i den här killens musik, Erik Hassle heter han och kommer från Sverige faktiskt. Är helt övertygad om att han kommer slå internationellt, så jävla bra. Har lyssnat på honom på youtube hela dagen igår och idag, och tröttnar aldrig.

ENJOY






jojjo på besök :)
















































<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

sverige


nu sitter jag här igen i mitt rum. Och det känns...bra! Kommer kännas konstigt några dagar framöver tror jag. Jag har liksom inga barn som springer omkring och som man måste kolla hela tiden så de inte slår ihjäl sig i trappan etc..hehe..saknar dem! Småfisar.

Dagarna med johanna har varit skitroliga, jag har inte haft tid att skriva typ. Vi skulle kolla på Twilight med men hann med halva bara. Men jag kände att jag var ju tvungen att utnyttja tiden eftersom det var så få dagar kvar. Bilder kommer :)

Nu ska jag lägga mig o sova lite..är trött efter resan ;) Imorgon ska jag skicka iväg Christoffers körkort till Frankrike eftersom det låg kvar i min plånbok sedan jag lånade det för att åka o handla (A) OOOPPS!

En stor fis och två små :)


Jag och familjen :)



johanna packar


johanna: säg viktiga saker jag ska ha med mig!

fanny: typ tandborste, 3 par trosor (det funkar utmärkt att vända dem ut o in)

johanna: okej, mediciner då?

fanny: nää..eller, vad skulle det va för mediciner?

johanna: ne, inga, jag äter ju inte något

fanny: men varför frågade du då???

johanna: ja, men så man liksom tänker på allt




cola = 11 kg +


Kul att, när jag sitter med en colaburk och för den till munnen för att klunka i mig, samtidigt läser en artikel på Aftonbladet.se med rubriken: skippa läsken - gå ner elva kilo!
Känns bra, känns jävligt bra.



fotboll och johanna


Igår var en skittrevlig dag!! Vi träffades några stycken i en park i Geneve och spelade fotboll, basket och volleyboll. Jag skrattade verkligen hela tiden, tror jag nästan fick träningsverk. Sport är bäst när det är på lek!! :D

Efter vår heldag med sport (I know, trodde aldrig det skulle hända mig) gick jag, johanna och sandra på bio och såg 17 again med Zac Efron (spelar i High school musical) och fyfaaan va han är snygg. Helt otroligt perfekt måste jag säga haha.

En superkul dag verkligen, kommer sakna folket när jag åker hem!!!

Imorgon kommer Johanna!!!! Shit va kul det ska bli o ses igen!! Bara sitta o snacka o skratta o njuta av den sista tiden i Frankrike/Schweiz. :D

Och på söndag bär det av hem. Jag känner mig redo.

love//

fanny


myskväll igår


Jaha nu har jag vart uppe sedan halv nio typ, så TYPISKT mig att inte kunna sova när jag har sovmorgon, men alla andra morgonar, ja då måste jag ställa typ 2 klockor.

Då var det viktigaste sagt, så nu kan jag gå vidare.

Igår kväll hade jag först planerat att inte göra något för jag var så himla trött men till slut blev det så att jag åkte in till Geneve och träffade Sandra. Det var bra att jag gjorde för vi hade skitkul! Det första vi gjorde var att slå på stort och äta på ett annat ställe än Donken, nämligen ett kebabhak hahaha! Det var faktiskt väldigt gott, kebab med bröd ;) Och vi planerade ju att sen gå på nån bio men vi missade alla filmer på alla biografer med en kvart och då fick vi inte köpa biljetter även fast det fanns platser kvar. Så vi ba jaha?

Då kom vi på att vi kunde åka turisttåget runt i stan! Men det hade ju slutat gått för 2 timmar sen. Då tänkte vi att vi skulle åka runt lite i sjön med en turistbåt så vi satte oss att vänta vid ett ställe vi tyckte såg bra ut. Eftere 5 min ser vi att båten kommer, men på andra sidan sjön. WTF liksom ;) Vi satt dock kvar på den där bänken i en timma och tittade på folket som gick förbi, haha shit va många roliga människor det finns. Vid ett tillfälle såg vi ett ungt par som uppenbarligen var ute på date och vi var övertygade om att det var deras första kyss som var about to happen.

Sandra: haha ska vi filma?

Fanny: Jaa gör det hahaha

Så Sandra tog upp kameran och satt, inte så odiskret, och filmade Notting Hill-filmen vi hade framför oss. Plötsligt vänder sig killen om mot oss. Jag trodde vi skulle dö! Spänning blandat med nervosivitet gjorde att vi satt och skakade av skratt i typ 5 min. Och killen vet jag faktiskt inte om han insåg vad vi gjorde. Vi kunde ju lika gärna ha filmat/tagit kort på båten bakom dem. Obviously.

Eftersom det inte gick nån bio åkte vi hem till Sandra, som bor hyfsat nära stan, och såg på "high school musical 1" som jag aldrig hade kollat på förut. Blev mycket skratt även där ;)

Idag ska jag till Geneve IGEN för vi ska träffas några stycken och spela fotboll, volleyboll etc och ha picknick. Ska bli mysigt!! Hoppas vädret håller i sig.

Love//

fanny


snart ses vi!



trött


jag vet inte varför men jag är så himla trött!! Blev ju inte ens sent igår! Har precis tagit en power nap.

Aa, ikväll blir det en lugn kväll i Geneve med Sandra tror jag. Kanske en bio? det är ju så mysigt!

Vad kul det ska bli att ses snart hörrni där hemma!! Jag saknar er.

Love//

fanny

Stinker jag eller?


Jag har haft en fluga cirkulerande runt mitt huvud sedan klockan 08.56.




snart hemma...men först geneve!

Idag har det vart tråk-väder! Mulet och lite regn då och då. Jag hade tänkt åka in till Geneve mycket tidigare och liggai nån park o sola men njaaaa, inte så kul om det är mulet! Men nu ska jag snart åka in iaf och träffa Johanna, Lina, Charlotte och nån till kanske för att ta ett glas vin! (ja jag kör...ett glas cola då) Ska bli kul! Man får ju utnyttja tiden nu verkligen...

...FÖR SNART ÅKER JAG HEM!!!

Det känns konstigt!!! Men ändå är jag redo liksom. Inte för att jag tycker illa om familjen, tvärtom, men jag känner ändå att det ska bli skön att komma tillbaka till det vanliga eller vad man ska säga..att inte behöva fråga varje gång man ska ta en fika med kompisar, typ såna grejer, som jag inte ens reflekterade över när jag bodde hemma. Men självklart kommer jag sakna familjen, speciellt barnen. Bara att de varje gång presenterar mig som sin storasyster när de får gäster liksom..eller som Baptiste sa när vi pratade om bebisen som kommer i september:

Men då kan ju jag ta hand om Juliette och Fanny kan ta hand om bebisen!!

Christoffer: Ja men Fanny är nog inte här då Baptiste...

Baptiste: vaa?

Haha..sötfis! Kommer nog kännas lite konstigt ändå den första tiden hemma utan barn...vad vet jag, kanske till och med kommer sakna de små tassande fötterna klockan 7.00 på morgonen, min dörr som knarrande öppnas, och:

Fanny....jag vill äta..

Som jag har suckat över det där ;) Men ja..ni vet.. :)

Nä hörrni, nu drev tankarna iväg (som de så ofta gör)

Ha det bra, så hörs vi (och ses) snart!!

love//

fanny




full roll

det är full rulle här i Frankrike/Schweiz så jag har inte hunnit skriva så mycket. Får göra det imrn tror jag :)

Nu blir det iaf grillfest med familjen och 20 pers till, och ikväll blir det Geneve.

kram!









avslutningsmiddag

nu ska jag åka in till au pair-mötet, det är avslutningsmiddag idag!

Jag har alltid varit starkt emot egobilder som tagits i spegeln men har nu upptäckt charmen så jag tänkte börja med det:


ursäkta det något ansträngda minspelet, men jag hade (har) lite bråttom ;)


kram//

fjortiizzzzz-fannnccyyy

yey


jag har kommit på både motiv och plats för min nya tatuering :D Fast det kommer dröja ett tag innan jag gör den, måste spara lite cash..och tatueringar är ju inte det billigaste man kan göra. Men det kommer bli såååå snyggt.

Som vi kommit överens om: Live your life !!!!!



för att vi älskar livet


Nu är Christoffers mamma och pappa här på besök, och gud vad jag tycker om dem. Det är precis såna farföräldrar jag skulle vilja ha om jag fick välja. Även fast de bara har träffat mig 2 gånger behandlar de mig som en familjemedlem och är verkligen helt underbara. De åker hem imorgon och vi har haft världens mysigaste middag ikväll med färska räkor, grillad lax och chokladmousse..FÖR gott. Det är så kul för det blir mer familjerelation när dem är här, man får se en annan sida av Christoffer..

Och ikväll har jag lekt som en tok med Juliette när Baptiste var på fotbollen, och oj vad vi hade kul! Körde "ballongen-får-inte-nudda-golv" och jaga, ute i trädgården. Sedan när vi gick in och jag skulle hjälpa henne sätta på pyjamasen fick jag världens härligaste kram och en puss på kinden och så sa hon jag tycker om dig jättemycket fanny, du är ett hjärta. Hon fick en minst lika stor kram tillbaka och jag sa att du är min prinsessa och kommer alltid vara, det vet du va?
Mmm, sa hon och tittade på mig med sitt lilla flin, som bara hon kan göra.

Jag blir rörd till tårar när jag tänker på hur denna lilla människa som levt i bara 6 år, har påverkat mig och hur mycket hon lärt mig om livet. Hur mycket både hon och Baptiste har lärt mig, och hur mycket som fortfarande finns att lära. När man tittar på dem och upplever deras livsglädje ser man andra saker. Viktiga saker. Saker som betyder. Saker som hela tiden finns, men som man så lätt glömmer bort. Allt är inte så komplicerat som man så gärna vill göra det till. Ha ett öppet sinne så kommer du bli en ny människa, ta chanser, ta risker, var inte rädd. Livet är för värdefullt för att man ska se det svåra hela tiden. Sök inte problemen...kom ihåg att du väljer själv hur du ser på saker.

Man har alltid ett val. Alltid. Så skyll inte på andra, det är bara fegt. Du styr själv ditt liv. Det har jag insett under denna resa. Eller insett o insett...jag har alltid vetat..men det är först nu jag har valt att förstå.

Tänk att två små människor som inte har någon utbildning alls, som inte har någon erfarenhet av livet som sådant, ändå kan vara så fulla av kunskap. En kunskap som många tappar med åren. Den mest värdefulla.

Så snälla vänner, kom ihåg vad jag skrivit här, för er egen skull, och för andra, som kan lära av er.

För att vi älskar livet.










vissa har koll


Fanny:  Sara ska kanske ha 90-talsfest i sommar sa hon, kul va?

Sanna:  jaha, vad hade man på sig på 80-talet?


busy life

jag ska snart skriva ett längre inlägg, men fick precis upp ögonen för hur mitt rum ser ut..




njuter av livet i geneve så som man ska göra














asfin remix



ska uppdatera mer o berätta vad jag haft för mig under helgen också. snart. :)

nu ska jag till geneve o softa, vi hörs lateeer




superbra låt



Starkare


Även om du tog tillbaka allt som du har sagt
Även om du grät och sa jag har aldrig känt såhär
Även om du sa förlåt för allt som du har gjort
Så skulle jag aldrig se åt dig igen jag svär
Om du lovade att ändra dig och bli normal
Om du sa jag kommer alltid att älska dig
Skulle det inte spela någon roll
För tro det eller ej men jag älskar inte dig

Du får stå kvar
För jag går nu
Ja, jag går nu

Och jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du
Det har jag lärt mig nu

Du brände dina broar när du sa det där
Som fick mig att förstå vem du egentligen är
Jag vet du bär en mask som du tror ingen ser
Och när du försöker le så ser vi den bara mer

Men du får stå kvar
För jag går nu
Ja, jag går nu

Och jag är starkare än du
Ja, jag mycket starkare än du
Jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du
Det har jag lärt mig nu

Du har sårat mig mera än du tycks förstå
Men ett öga för ett öga, ja det heter väl så
Och du som tror på karma, och kallar dig lärd
Borde veta att i nästa liv blir du ingenting värd

Nej du får stå kvar
För jag går nu
Ja, jag går nu

Och jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du
Jag är så mycket starkare än du
Ja, jag är starkare än du
Jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du



valborg


igår var det ju valborgsmässoafton. Hade jag kul? OM jag hade. Jag var barnvakt, satt i min säng, åt choklad och lyssnade på "all by myself".

PARTY!!!!!!!








Jesus har uppstått på en ostmacka!!


Efter typ 2000 år har Jesus valt att återuppstå igen.

På en ostmacka, i North Carolina, USA. Hallelujah thank you lord, han har inte övergett oss.

http://video.msn.com/?mkt=sv-se&vid=880cef07-3ea3-4880-88de-0609279627a9&from=SVSE_WOWTV&tab=m1229508539077

Men att återuppstå på en ost, är inte det lite cheesy?